S/ALON 2019 - a luxus világa

Luxus igények és a magas minőség iránti elkötelezett vásárlók nagy örömére új kiállítással bővült a kiállítások palettája. 

Ez a S/ALON, amely tavaly startolt el. Idén a PARADOR egyszerre 3 standon is megjelent a gyönyörű padlóival.  

A lakberendezők által igényesen berendezett, mutatós enteriőrökben válik igazán láthatóvá, hányféleképpen  lehet a stúdiókban, honlapokon látható padlólapokkal kellemes hangulatot,  szuper életérzést  varázsolni. 


A  MaxCity  és a Lakberendezők Országos Szövetsége standján  a pazar hálószobában  Lumberjack tölgy borítja a padlót.  A durván fűrészelt fát imitáló felület kiváló ellenpontja a kifinomult  ízléssel összeválogatott berendezésnek, éppen ettől lesz vagány, nagyvilági stílusú  az enteriőr.  

A SPATREND Kft. standján  egy ragasztásos vinyl padlót láthatunk, amely szintén nem véletlen választás, hisz tökéletesen alkalmas a vizes, nedves helyiségek burkolására, A fekete ásvány hatású felület a semleges megjelenésével remek háttere a gyönyörű masszázsmedencének és a tunéziai stílusú enteriőrnek.

ragasztásos vinyl padló ásvány fekete, kőlap formátum

A harmadik standon a Maya Home Kft. francia stílusú, izgalmas enteriőrjét  egy hagyományos megjelenésű halszálka padlóra építették fel. 

halszálka mintás tölgy laminált padló, természetes matt felület

Három enteriőr, három stílus és három teljesen különböző burkolat,  amely kóstoló a széles választékból, hisz a kiállítás minden standjára választhattunk volna megfelelő padlót.

A kiállításnak már vége, de a teljes kínálatot itt is megnézhetjük, sőt meg is rendelhetjük: :

PARADOR | PARKETTA | STÚDIÓ  
1023 BUDAPEST, LAJOS UTCA 37.
T +36 1 335-2868 M +36 30 902-4141
http://paradorparketta.hu , paradorhungary@spatrend.hu

További részletes információk itt:

http://www.parador.eu/search/?type=article&sSearch=modular%20one