Prémium padlóburkolat, ami tényleg örökre szól?

A 45 éves tapasztalattal rendelkező Parador - saját tervezőcsapatának köszönhetően -  mindig is előremutató innovációkkal tűnt ki a piacon, amelynek minőségi, tartós és modern követelményeket maximálisan kiszolgáló padlóburkolatokat köszönhetünk!


A Parador prémium padlóburkolatok széles választékát kínálja a biztonságot, minőséget és eleganciát kereső érdeklődőknek. A környezettudatos gyártási technológiával készülő, valódi fapadlót imitáló laminált padlókon keresztül, a kőhatású burkolatig mindent megtalálsz a kínálatban. A kiváló kopásállóság, az innovatív tervezés és a különleges rétegzettség hozzájárul a burkolatos tartósságához, amelyek hosszú évekig változatlan formában őrzik minőségüket.

Ennek köszönhetően a laminált, a készparketta, az SPC Vinyl és Modulat ONE burkolatok életre szóló garanciával rendelkeznek. Teheted őket a talajra, a falra és a plafonra is, a rendkívül nagy szín- és mintaválasztékban még a legválogatósabb vásárló is talál majd kedvencet.

A kiváló alapanyagokból készült burkolatok illesztései speciális duzzadásvédelemmel vannak ellátva, hogy a felmosás során tapasztalt vízkitettség se okozzon esztétikai problémákat rövid vagy akár hosszú távon. Ennek köszönhetően akár vizes helyiségekbe is tehetsz Parador melegburkolatot!

Az élethű fapadló mintázatoknak hála a laminált padló a faparketták időtálló megjelenésével bír, de azok negatívumait nem tartalmazza. Lerakásuk egyszerű, jól bírják a nedvességet, taszítják a port, így allergiások otthonába is tökéletes választások.

Rendkívüli kopásállóságuk miatt erősen igénybe vett otthonokba, (kiadásra szánt, kisgyerekes, irodai) ingatlanokba felelős választás a Parador burkolatcsalád minden tagja.

Ismerd meg a kínálatot és válaszd ki életre szóló parkettádat!