Üvegpohár, ami nem törik?

Nem egészen, de nagyon közel van hozzá. A Happy Glass poharak üveghatású szériája valójában nem igazi üvegből készül, de a különbséget nem könnyű felfedezni. Súlyra, tapintásra és kinézetre is olyanok, mint az igazi üvegpoharak. Csak nem repednek, csorbulnak, törnek!


A poharak fogyóeszközök, amelyek kisgyerekes háztartásokban, bulik során vagy a nagy összejöveteleknél óhatatlanul fogynak is. Egy erősebb széllökés, egy meghúzott terítő vagy egy túlzsúfolt mosogató és máris búcsút mondhatunk a készlet egyik darabjától. Aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy a szekrényben csupa össze nem illő darabból áll a pohárkészletünk. A Happy Glassal ez nem történhet meg.

Az elsősorban kültérre ajánlott (bulikra, wellness terekbe) poharak erős, tartós és nem csorbuló műanyagból készülnek, amelyek Hollandia legismertebb gyártójának méltán népszerű termékei. Az üvegre megszólalásig hasonlító poharakból hatalmas a választék, hogy biztonságban élvezhesd a kültéri partikat, medencés bulikat és gyerekzsúrokat.