Nincs több törött pohár a partikon!

A farsangi bulin nem kell többé a poharak miatt aggódnod. A Happy Glass üveghatású, de törhetetlen műanyag poharai stílusos és biztonságos alternatívát jelentenek. Súlyra, tapintásra és kinézetre is olyanok, mint az igazi üvegpoharak, de nem repednek, csorbulnak, törnek! Élvezd a farsangi időszakot, aggodalom nélkül!


A poharak, kancsók és az ehhez hasonló üvegáruk sajnos fogyóeszközök, amelyek kisgyerekes háztartásokban, bulik során de a szürke hétköznapok folyamán is óhatatlanul fogynak. A rohangáló gyerekek, az izgága vendégsereg, egy erősebb széllökés a kerti partin, egy meghúzott terítő vagy egy túlzsúfolt mosogató és máris búcsút mondhatunk a készlet egyik darabjának. A poharak szépen, lassan fogyatkoznak és aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy a szekrényben csupa össze nem illő darabból áll a pohárkészletünk. A Happy Glass törhetetlen poharaival ez nem történhet meg!

Az elsősorban kültérre és különféle bulikra, partikra ideális poharak egy erős, tartós és nem csorbuló műanyagból készülnek. Így nem csoda, hogy Hollandia legismertebb gyártójának méltán népszerű termékeiről van szó. Az üvegre megszólalásig hasonlító poharakból hatalmas a választék, hogy biztonságban élvezhesd a kültéri partikat, medencés bulikat és gyerekzsúrokat.

A farsangi bulit már biztonságban szervezheted a törhetetlen poharak segítségével. Nem kell attól tartanod, hogy lovagnak, tündérnek vagy szuperhősnek öltözött vendég leveri a poharat a jelmezével. Mert ha az italt ki is öntik egy ilyen balesetben a figyelmetlen bulizók, a pohár sértetlenül megússza, így nem kell szilánkokkal, vágásokkal és törött felületekkel foglalkoznod. A gyerekzsúrokra ideális szettek mellett felnőttek számára is nagy a választék: vannak pezsgőspoharak, vörös és fehér boros poharak, párinkás poharak és sörös vagy éppen margaritás poharak is. A darabonként és szettként is megvásárolható kínálat különleges összeállításokat és egy nagy méretű kancsót is tartalmaz. Az eltérő pohártípusok stílusa remekül megy egymáshoz, ezért akár az egész pohárkészletedet lecserélheted a Happy Glass törhetetlen darabjaira.

Kiadó lakásokba, nyári konyhákba, wellness terekbe és nagy létszámú bulikba hibátlan választás a törhetetlen pohár. Ezek egyszerre elegánsak, környezetbarátok és a kiváló minőségüknek köszönhetően sokáig a konyhaszekrény lakói lesznek. És még mosogatógépben is moshatóak!