Vízálló melegburkolat minden helyiségbe

Az otthon burkolatát kiválasztani mindig nagy kihívás, mert ellenállónak, otthonosnak és megunhatatlannak kell lennie egyszerre. Senki nem szereti az egész lakást felforgatni egy karcolódó, kopó padlóburkolat miatt, ezért megéri már elsőre is jól választani!


Vannak olyan kulcspontok a lakás kialakításában, amelyeket hosszú időre kell tervezni. Egy kanapé könnyen kicserélhető, egy fal bármikor lefesthető, de a fürdőszoba vagy a padló megváltoztatása már hatalmas kosszal, átszervezéssel és kellemetlenséggel jár. Ésszerű tehát hosszú távú befektetésként gondolni ezekre a projektekre és felkutatni az ideális megoldást. A padlóburkolatok esetében szerencsére a német Parador már kész válaszokkal érkezik. A magas minőségű és precíz kidolgozású burkolatokat gyártó cég valóban több évtizedig változatlan minőségben élvezhető padlókat gyárt. Ezeket klikkes rendszerüknek köszönhetően könnyű letenni (és felszedni), felületük antibakteriális és padlófűtésre is rakható.

Többféle szín, textúra és anyagváltozatot találsz a kínálatban, de közös bennük, hogy mind melegburkolatok, amelyeken kellemes a járás és még a vizes helyiségekben is megállják a helyüket.

Ilyen például a vinyl, a melegburkolatok új generációja is!

A vinyl egy rendkívül ellenálló műanyag, ami különösen alkalmassá teszi padlóburkolatnak. Magas kopásállóssága révén még a nagy használatnak kitett helyeken (kiadott lakások, előszoba, konyha) is jól vizsgázik, egyszerű tisztán tartani és még egy víztaszító hordozóréteggel is rendelkezik, így konyhába és fürdőszobába is letehető.

A Parador élethű, fahatású vinyl burkolataival a fapadlók hatását, a laminált lapok egyszerűségét és a hidegburkolatok tartósságát kapod mutatós köntösben. A cég kínálatában jelenleg kétféle típusú vinyl burkolat érhető el. A HDF vinyl, amelyen nemcsak a fa hatása, de struktúrája is megjelenik, így egyáltalán nem néz ki műanyagnak. Emellett pedig ott az SPC vinyl, amely minimalizálja a lépészajt és mivel ásványi őrleményt is tartalmaz, ezért még az extrémebb külső behatásoknak is ellenáll (pl. kalapácsütés). Mindemellett pedig 100%-ban vízálló, impregnált szélekkel, tehát még fürdőszobai használat mellett sem kell a megduzzadásától, eldeformálódásától tartani!

Ha tartósságot, biztonságot és magas minőséget keresel otthonod hosszú távú berendezéséhez, akkor látogass el a Parador bemutatótermébe (MAXCity), ahol szakértők segítenek majd kiválasztani az számodra ideális burkolatot. Akár minden helyiségbe!