Használj elegáns, de törhetetlen pezsgős poharakat szilveszterkor

A karácsony és a szilveszter olyan közel esik egymáshoz, hogy nehéz szétválasztani őket és külön-külön készülni mindegyikre. Szerencsére vannak olyan praktikák, amelyek megkönnyítik a helyzetet és az év vége nem egy kaotikus rohanás, hanem egy hangulatos lezárása 2023-nak.


Az előre elkészített és lefagyasztott fogásoktól kezdve az online rendelhető ajándékokig sok apróság képes egyszerűbbé és stresszmentessé tenni az ünnepi időszakot. Ezek közé tartozik a holland Happy Glass által kínált törhetetlen pohár család is. Az elegáns, üveghatású, de műanyagból készített poharak kiváló alternatívái az üvegárunak, mert ugyanolyan mutatósak, de nem törnek, csorbulnak vagy repednek meg könnyen.

A szilveszteri bulikra még beszerezheted a törhetetlen pezsgős poharakat, amelyek kibírják az erős koccintást, sőt még a leejtést is. Az elsősorban kerti partikra szánt pohárcsaláddal nem kell félned a szilánkoktól, egy éles pohárszél nem vághatja meg senki száját és a gyerekek sem haraphatják el a poharat!

A Happy Glass poharak biztonságos, stresszmentes karácsonyt és szilvesztert teremtenek és állandóságot hoznak a pohárkészletedbe. Nem kell attól tartanod, hogy az erős, üveghatású műanyag poharakból elvesztesz egyet-kettőt és egy újabb részleges szett áll majd a szekrényben. 

A család 6 darabos készletei között a pezsgős poharakon kívül találsz boros, üdítős, pálinkát és koktélos poharakat is, így egyforma készlettel vághatsz bele az ünnepi időszakba és az új évbe. Ezek a tartós és törhetetlen darabok sokáig kitartanak, nem kell a készlet folyamatos fogyásától tartanod, mert bár megszólalásig hasonlítanak az üvegpoharakra, a Happy Glass darabjai nem fogyóeszközök!

Nem kell rejtett hibáktól, repedésektől tartanod. A vékonyabb részeken sem reped vagy törik a pohár, de még egy leejtés sem tesz kárt a co-polyester darabokban. Mindegyik pohár BPA-mentes és mosogatógépben mosható!

Készülj a Happy Glass prémium minőségű poharaival a beltéri és kültéri partijaidra, és nem kell többé aggódnod a törött üvegek és poharak miatt. Gyerekzsúrokon, medencés partikon és szilveszteri bulikon is szavazz erre a biztonságos megoldásra! És tiéd lesz a minőség, de sérülékenység nélkül!