Wellness tér a négy elem bűvöletében

A teljesség érzetét viheted otthonodba, ha wellness teredet Jaksa Szilvia Anita terveire hagyatkozva építed be. A kültéri kikapcsolódással foglalkozó SpaTrend tervezési pályázatára érkező munkák között ezúttal azt nézzük meg, amelyik a négy elemre fókuszál.


A pályázat során egy már meglévő, de felújítás elé néző, hatalmas bemutatóterem megtervezése volt a feladat, amely parádésan sikerült. A 16 döntős terveit bemutató sorozatunk főszereplője Jaksa Szilvia Anita, aki a négy elemet idézte meg munkájában.

A SpaTrend kínálatában megtalálható minden minőségi hozzávaló a tökéletes kültéri kikapcsolódás megteremtéséhez, így a négy elem a cég szinte teljes kínálatát lefedte. A víz területen kaptak helyet az úszó- és masszázsmedencék, a föld termében a hívogató kényelmű kerti bútorok.

"A szépséget a letisztult vonalvezetés, a különleges látványelemek, a nemes anyagok felhasználása és az átgondolt, személyre szabott koncepció jelenti."

A tűz terme lett a méretes kamado és gáz grillek otthona, míg a légiesen könnyed levegő termében a finomságukról, egyedi formavilágukról és letisztult színükről ismert termékek csalogatják a minőségi időtöltésre vágyókat.

Te melyiket fogadnád el a négy elem közül? Esetleg mindegyiket egyszerre? Ha tetszett Jaksa Szilvia Anita munkája, akkor szavazz terveire, hogy övé lehessen a közönségdíj, te pedig értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

A tervező oldalán közvetlenül is felveheted a kapcsolatot a terezővel, sőt árajánlatot is kérhetsz saját wellness tered kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.