2 perc alatt sül meg a pizza ebben a kemencében, amit most te is hazavihetsz

Nehéz olyan embert találni, aki nem szereti a pizzát - nekem még nem is sikerült - de olyat már annál könnyebb, aki ódzkodik a készítésétől. A pizza ugyan egyáltalán nem bonyolult, de az igaz, hogy kell egy kis előre gondolkodás hozzá. Ha ez megvan, akkor az Alfa Forni kemencéknek hála a sütéssel sem lesz többé gond: 2 perc alatt elkészítheted kedvenc pizzád!


Az Alfa Forni kemencék egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell hosszadalmas tervezésben, építésben vagy telepítésben gondolkodnod, azokat készen leteszed a kerted vagy teraszod egyik felébe és már indulhat is a sütés. A kisebb méretektől az egészen akár egyszerre 4 pizzát befogadó, nagyobb darabokig mindent megtalálsz, hogy ki tudd választani a számodra ideálisat.

A méret mellett a fűtés típusok között is kedvedre válogathatsz. Léteznek a kemencéből ugyanis gázzal és fával fűtött modellek is, sőt a vegyesre is van példa.

Az autentikus kemencés élményhez persze a fa dukál, de a gázzal kétség kívül kevesebb a macera. Bármelyik mellett is döntesz, a remek hőtartással bíró kemencék rekord idő alatt fűtenek fel pizzasütéshez is ideális hőfokra. 15-20 perc alatt már teheted is be az első tésztát, ami aztán - túlzás nélkül - percek alatt megsül.

Pizza mellett bármilyen kenyér- vagy lepényfélét is sikerrel készíthetsz az Alfa Forni kemencékben, de nem kell megállnod itt. Tulajdonképpen, amit sütőben meg  tudsz csinálni, azt a kemencében is elkészítheted. Sokoldalúságát a videóban is láthatod!