A jövő kerti bútor- és wellness trendje a S/ALON kiállításon

Különleges kertberendezési ötlettel állt elő a SpaTrend az idei S/ALON kiállításon. A tekintélyes méretűre szabott élhető teraszon nemcsak a pihenés, hanem az étkezés, a társalgás, a grillezés és a hidromasszázs medence jelenti teljes otthoni feltöltődést. A Lovász Viktória (IDV Design) által tervezett wellness terasz remekül igazodik a nemzetközi trendekbe és merész, de megvalósítható kerti környezetet mutat be. 


Milánó után a S/ALON kiállítás nyújtja a legideálisabb helyszínt és lehetőséget a magyar tervezői szakma, a dizájn orientált magyar vállalkozások és a lakberendezés iránt érdeklődő privát közönség számára. A nemzetközi trendek magyarországi bemutatását életre hívó S/ALON az idén elképesztő kreativitással megtervezett és igényességgel megalkotott standokat vonultat fel. A S/ALON BUDAPEST idei megjelenését már nagyon vártuk, ugyanis a kiállítás a zárvatartás miatt 2020-ban nem kerülhetett megrendezésre. A tavalyelőtt összeállított videónkkal szeretnénk egy kis inspirációt adni az idei látogatásra.

A SpaTrend az idén is kitesz magáért a kerti bútor-trendek jakuzzi és grill bemutatásában. A stand terveket a természet, a harmónia és a praktikum együttese ihlette. Az először 3 dimenziós látványterven megvalósult trenddiktáló dizájn élethű mása a megvalósult standnak, mely egy olyan kültéri életteret jelenít meg, amely minden szempontból megfelel a mai igényeknek,  és lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra, a társas együttlétre.

A Jati&Kebon csodálatos és divatdiktáló formavilágú kültéri ülőgarnitúrája magában hordozza a kényelmet és a legmagasabb szintű eleganciát, és a nappalink komfortját varázsolja teraszunkra, kertünkbe.. 

A divatos kötélfonást most először látjuk ebben a formában. A belga Jati&Kebon különleges formát hordozó ötlettel álltak elő, amikor ezt a fonatot a nagyközönség elé tárták. A SpaTrend igen kíváncsian várja ennek az egyedülálló kültéri bútornak az első magyarországi megmérettetését.

Egy másik igen különleges újdonság az idei év egyik legmeglepőbb bár asztala, amelyet mind otthonunkban, mind pedig egy luxusszálloda teraszán könnyedén elképzelhetünk. A formabontó asztalhoz illesztett kényelmes bárszékek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem igen könnyedén ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. A kiállításon nemcsak a szemünkkel fogyaszthatjuk a SpaTrend és az IDV Design kreatív költeményét, hanem minden egyes darabját ki is próbálhatjuk.

Nemcsak a szemünket, hanem a képzeletbeli ízlelőbimbóinkat is megmozgatja a az Alfa Forni kemencéje, amely lehetővé teszi, ahogy a manapság divatba jött otthoni kenyérsütésnek, pizza sütésnek saját teraszunkon hódolhassunk. 

Az otthoni kültéri gasztronómia egyik legmeghatározóbb eleme és egyben talán csúcsa is a Kamado Joe kerámia grillek legnagyobb darabja, a Big Joe. Ez a legsokoldalúbb grillező mely - akár csak a többi Kamado Joe - vastag, hőálló falának köszönhetően tökéletesen magában tart minden hőt, nedvességet és füstöt, hogy ételünk igazán különleges legyen. Az aktív társasági életet élők körében az egyik legnépszerűbb modell, hiszen hatalmas sütőtere révén több vendég számára készíthetünk benne változatos grill és BBQ fogásokat.

Végül, de nem utolsósorban következhet a SpaTrend zászlóshajója, a kültéri wellness csúcsa, a HotSpring masszázsmedencék legelegánsabb családjából származó Jetsetter. A Jetsetter egy igazi trendszetter, mivel a kis családok, vagy fiatal párok kedvenc kültéri jakuzzijaként sokak életében teremtette már meg a harmóniát. 

Ha szívesen látogatnád meg a S/ALON Budapest kiállítást, akkor jegyeket a linkre kattintva tudsz vásárolni.

Címkék: