3 lépés a sikeres kerti partihoz

Egy kerti parti igazi sikere, természetesen, a résztvevőkön múlik, de azért vannak olyan kiegészítők és praktikák, amelyekkel biztosra mehetünk. Ezekből jöjjön a három legfontosabb!


Tereprendezés

A kerti parti előtt törekedjen arra, hogy a kiszemelt hely szellős, hivogató és felesleges tárgyaktól mentes legyen. Amit csak tud - világítás, dekoráció - akasszon föl, hogy ne gátoljon senkit a szabad mozgásba. A növényeket is érdemes biztonságba, de szem elé helyezni, mert a zöld mindig kedélyjavító hatású.

Falatkák

A kültéri összejövetelek lelkét a finom falatok adják, de hacsak nem kifejezetten ültetéses vacsorában gondolkodik, maradjon az egyszerű, falatka méretű választéknál. A kisebb adagokban szervírozható étel a sütést, a tálalást és a fogyasztást is megkönnyíti, és senki sem kell majd nehéz tányérokkal egyensúlyoznia a kertben.

Italválaszték

Ha az étel megvan, jöhetnek az italok. A széles, színes italválasztékkal is sokak kedvében lehet járni, ezért érdemes beszerezni egy hűtőrekeszt, amiben a színes koktélok, az ásványvizek és a sörök is elférnek egymás mellett. Az Indu+ Iceboy mobil bárhoz hasonló kiegészítők praktikusak, mindig kéznél vannak és nem utolsó sorban látványosak.

Ha ilyen vagy ehhez hasonló prémium kategóriás bútorokkal szeretné berendezni teraszát, jöjjön el az Országos Kerti Bútor Vásárra, hogy megtalálja és kedvezményes áron vihesse haza álmai kültéri bútorait.