A grillezés nagyágyúja a kamado grill

A hosszú múltra visszatekintő kerámia grillek csillaga nem veszített fényéből a modern technológia előretörésével sem. Sőt! Egyre népszerűbbek a tojás alakú kamado grillek, amelyek autentikus ízélményt, egyszerű használatot és magas minőséget képviselnek!


A modern kerámia grillek közé tartozik a Kamado Joe is, amely az ősi és modern technológiák tökéletes keveréke. A grillek megnyerő piros külseje izgalmas és dizájnos kiegészítője lehet minden terasznak, de vétek lenne őket parlagon hagyni és csak díszként tekinteni rájuk. A több ezer évre visszanyúló múlttal rendelkező kamado grillek modern leszármazottja igazi erőgép! A faszenes grillek közé tartozik és első osztályú hőtartásáról híres. Már egy marék faszénnel is kellemes, grillezéssel töltött órák várnak rád, amelyek eredménye a finom, füstös aromákban és egyenletesen átsült étel.

A grillek több méretben is elérhetőek, így biztosan megtalálod a számodra ideális darabot kültéri konyhád részére. Akár be is építheted egy asztalba vagy választhatsz szabadon álló, fém lábain könnyen mozgatható darabot.

A grillek legkisebbje, a mindössze 30 kg-os Joe Junior, amit magaddal is vihetsz a nyaralóba, hogy a családdal és barátokkal körbeülve élvezzétek az ízletes falatokat. Mérete ellenére akár egy egész csirkét is könnyedén megsüthetsz benne, tudása és apró, de a grillezést valódi élménnyé varázsoló részletei a nagyobb társait idézik.

A Classic Joe már egy testesebb, oldalpolcokkal és kerekekkel érkező grill óriás. 46 cm-es grillrostélyán már jelentős mennyiségű ételt készíthetsz egyszerre, és nagyobb társaságokat is gyorsan kiszolgálhatsz vele. A stabil, tartós és hőtágulásnak is ellenálló grill örök darab, pizzákhoz, BBQ ételekhez és steakekhez is ideális választás.

A család legnagyobb tagja a Big Joe, ami már kifejezetten impozáns méretekkel rendelkezik. 61 cm-es rostélyán három oldalast is süthetsz egyszerre. Az éttermek grillteraszán is tökéletes megállja a helyét, de ha szeretsz nagyobb partikat szervezni, akkor is kiváló választás. A tető emelését egy gázrugós zárszerkezet könnyíti meg, a sokoldalú használatot pedig a grillel érkező Divide & Conquer® sütő rendszer teszi lehetővé.

Ha szeretnék a grilleket személyesen is látni, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe, ahol szakértők mutatják meg miért olyan népszerűek a kiváló Kamado Joe grillek!