Új fenegyerek a grill piacon: gravitációs grill

A Masterbuilt egy faszenes grill és füstölő, ami digitális vezérlésével tűpontos, ráadásul nagy mennyiségű étel sütésére és faszén tárolására képes. Izgalmas felépítése miatt kezdők és szakavatott grillezők számára is sok örömet tartogat!


A Masterbuilt Gravity egy vertikális grill, amelynek a faszén tartálya a grill oldalán található. Egyszerre akár 4,5 kg faszenet vagy 7 kg brikettet tud tárolni. Innen adagolja aztán a tűztérbe a rendszer a megfelelő mennyiséget, hogy az általad megadott hőfokot pontosan szinten tartsa. Beépített hő- és húshőmérőjének köszönhetően mindig az a hőmérséklet fogad majd a grillben, amit beállítasz.

Ráadásul gyorsan fel is fűt, mert 13 perc alatt képes elérni 370 °C-ot. Ha pedig hosszabb BBQ sütésre készülsz, akár már 7 perc után megpakolhatod a grillt, ami lehet 4 egész borda vagy éppen 8 csirke.

A nagy sütőfelülettel rendelkező grill precíziós hőtartása kezdő grillezők számára is átadja a teljes grillélményt. Készíthetsz bbq ételeket, grillezhetsz de füstölőnek is használhatod a Masterbuiltet!

Ha szeretnéd jobban megismerni ezt a különleges újdonságot, akkor látogass el a Gasztro Grill Fesztiválra július 2-án! Ezen a grill ünnepen működés közben láthatod az ország szinte összes grillsütő típusát és lesheted el a trükköket a bbq szcéna hazai nagyjaitól!