A kültéri sütést imádók álma: egy kemence, páratlan sokszínűség

Ha szeretsz a kertben sütögetni, akkor már nem csak a jól ismert grillek közül válogathatsz. Az Alfa Forni kemencék sokszínűségükkel, egyszerűségükkel és finom ízeikkel garantáltan levesznek majd a lábadból!


Az olasz Alfa Forni kemencék a grillek egyszerűségét és hordozhatóságát ötvözik a kemencék felépítésével. Telepítése végtelenül egyszerű, hiszen a kompakt szerkezetnek elég csak a lábait a helyére csavarni és már indulhat is a sütés.

Bármit elkészíthetsz benne, amit egy normál sütőben vagy kemencében, de a beltéri sütőknél jóval magasabb hőfok elérésére is képes. Ráadásul rekord idő alatt.

10 perc alatt 400 fokra is felfűt, és ez még nem a kemence maximuma. De a sokoldalúsága nem merül ki ennyiben!

Az Alfa Forni kemencékből választhatsz kisebb és nagyobb, gázzal és fával fűthető darabot is. A Hybrid Kitnek köszönhetően, pedig akár variálhatod is a fűtési módokat. Ez az okos, szabadalmaztatott szerkezet a gázüzemű kemencéből is képes fatüzelésest csinálni, hogy ne kelljen lemondanod az autentikus füstös aromákról!

Ha pedig elsősorban pizzák készítésére használnád a kemencét, akkor az olaszokra újfent számíthatsz. A Pizzaiolo szettel gyorsan, könnyen és élvezettel sütheted az újabb és újabb házi pizzáidat. Ebben a 24 darabos szettben mindent megtalálsz, ami egy pizza elkészítéséhez csak kellhet, és minden Alfa Forni kemencével kompatibilis!

Ne is várj tovább! Gyere el az augusztus 26-án kezdődő SpaTrend Expóra és nézd meg a saját szemeddel az olaszok új csodáját működés közben!