Hawaii hangulat a kertben 3 lépésben

Alakítsd át otthoni kertedet egy trópusi paradicsommá, amelyben minden nap egy luxus nyaralásnak tűnik. Képzeld el, ahogy a gyönyörű dús növényzetben finom virágillat ölel körbe, míg megpihensz a kényelmes kanapén! A képet pedig a jakuzzi vizének hívogató hangja teszi tökéletessé! Álomnyaralás otthon 3 lépésben!


1. A hangulat megteremtéséről és a finom illatokról egy lépésben gondoskodhatsz a megfelelő kerti növények kiválasztásával. Kevés növény harsogja magáról hangosabban, hogy a trópusokról származik, mint a frangipáni, (plumeria). A növénynek rengeteg színváltozata létezik, amelyek csodás virágjaikkal és még kellemesebb illatukkal ejtik rabul a szíveket. A kisebb fajtáktól egészen a 3 méteres fáig kedvedre válogathatsz az itthon is ültethető növényekből. A saját trópusi paradicsomod kialakítását kezd a növénytelepítéssel, amihez szakértő segítséget kaphatsz itt a virágok mellé!

2. Az illatos és sűrű virágok buja, de intim hangulata tökéletes helyszínül szolgál egy jakuzzi vagy egy daybed számára! A FreeFlow masszázsmedencéjét gránitőrleményből öntik, így külső megjelenése egy hatalmas kőtömbből kifaragott medencét idéz. Ez a természetes megjelenés tökéletes kiegészítője a trópusi szigeti hangulatnak, és a meleg vizes fürdő mellett profi masszázsélményre, kiváló víztisztaságra és olcsó üzemeltetési költségekre számíthatsz!

3. A saját bejáratú otthoni luxus paradicsomodra a kerti bútorok teszik majd fel a koronát. A daybedek stílusos kiegészítői lehetnek minden kertnek vagy terasznak, de légies könnyedséget sugalló függönyeik, puha párnáik és vízhatlan felépítésük miatt különösen jól illenek víz mellé.

Egy kis tervezéssel trópusi hangulatú nyaralóvá alakíthatod teraszodat vagy akár kerted egy szegletét és mindig lesz hova elvonulni, amikor feltöltődésre és minőségi pihenésre vágysz! Gyere le az augusztus 26-án kezdődő SpaTrend Expóra, ahol 10 napon keresztül minden a kültéri kikapcsolódásról szól. Itt kiválaszthatod trópusi kertedhez illő kerti bútorokat és a hozzájuk illő kiegészítőket!