Egyszerű, de kihagyhatatlan grill kiegészítő

Grillkiegészítők széles tárháza áll a rendelkezésre a hobbi és profi sütögetők számára is. A nagy bőségben nehéz eldönteni, hogy melyek az igazán hasznos darabok, de egy biztos: az öntöttvas grill lap nem hiányozhat!


Az öntöttvas egy rendkívül tartós és hálás alapanyag, ami tökéletes grillezéshez. Karbantartása ugyan igényel egy kis odafigyelést, de cserébe egy örök darabot nyersz, ami gyorsan felmelegszik, rendkívül jól adja le a hőt és sokáig meleg is marad.

Az öntöttvas serpenyők, lábasok és palacsinta sütők is kifejezetten hasznosak, de ami minden grillszerető repertoárjában ott kell, hogy legyen, az az öntöttvas grill lap.

A grill lap a rácsokkal ellentétben egy teljesen zárt sütőfelületet alkot, amin a kisebb alapanyagok is gond nélkül megsülnek. Minden, ami a rácsok között esetleg beesne, sütőlapon biztonságban sülhet. A lágy alapanyagok, mint a tojás, a sajt vagy a puha gyümölcsök ugyancsak sütőlapra kívánkoznak.

A Broil King kiváló minőségű sütőlapjai ráadásul jellemzően két oldalas kialakításúak, tehát dupla felületet nyersz általuk. A két oldal eltérő struktúrájú, hogy az alapanyagoknak megfelelően választhasd ki az éppen ideális kiképzésűt.

Míg az egyik oldal a legtöbb esetben teljesen sima, hogy a reggeli tojást, kolbászt és zöldségeket megpiríthasd. addig a másik oldal bordázott. A húsok, a szalonnák és a halak pazarul elkészíthetőek ezen az oldalon. A belőlük kisülő nedvesség megül a lap alján, hogy ne főljön, hanem valóban piruljon az étel. A rácsozásnak köszönhetően a grilljelekről sem kell lemondanod. Bár nem rácson sütsz, a lap síkjából kiemelkedő bordák ugyanúgy viselkednek mint a rácsok, így steakek, szeletelt zöldségek és halak esetében is könnyen készíthetsz grilljeleket az alapanyagokra.

Ha még nincs egy könnyen feltehető és egyszerűen, de sokoldalúan használható sütőlapod a grilledhez, akkor ne keress tovább! Válassz a minőségi Broil King öntöttvas lapok közül!