A nap legfontosabb étkezése: Bajnokok reggelije

Bizonyára sokunkat dorgáltak meg gyerekként a reggeli elmulasztása miatt. Ami anno felesleges időtöltésnek tűnt, felnőttként szinte elengedhetetlen, testi-lelki kiegyensúlyozottságunk szempontjából egyaránt fontos szokássá válik.


Vannak, akik szinte az ágyból kipattanva képesek nekifutni az előttük álló nap kihívásainak. Számomra évekbe telt mire megfejtettem, hogy természetemből adódóan minden reggel szükségem van arra, hogy fizikailag és szellemileg is felkészüljek az előttem álló feladatok megoldására. A néhány perces gyors edzés, tápanyagokban gazdag reggeli és természetesen egy bögre kávé kombinációja tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy átfuthassam a világsajtó történéseit, meghallgassam kedvenc podcastom legfrissebb epizódját, s gondolataimat rendezve indulhassak munkába. A tavaszi-nyári időszakban még varázslatosabbak ezek a pillanatok, ha az ember a szabadban élvezheti a ropogós zöldségek, gyümölcsök ízét, a tiszta levegő és a jegeskávé csábító illatát.

Ha ön is szeretne rátalálni álmai kerti bútorára, ami kivételes stílussal és kényelemmel ruházza fel teraszát, vagy kertjét, látogasson el a május 4. és 13. között megrendezésre kerülő tavaszköszöntő SpaTrend Expóra:  a több mint 3000 négyzetméteres ürömi bemutatóteremben élőben is megtekintheti az otthoni wellness kiegészítők, kültéri bútorok, masszázsmedencék és professzionális grillsütők széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.