A nappali kényelme a terasz étkező szettjében is

A nappalira jellemző kényelem a teraszbútorok új generációjának megalkotásakor elengedhetetlen szempont volt. A kiváló minőségű, elegáns megjelenés és időjárásálló kialakítás mellett a komfortban sem szenved hiányt a Jati & Kebon étkezőszettje!


Az Ellie/John hatszemélyes étkezőszett természetes színeivel, légies lábkialakításával és elegáns megjelenésével bármely teraszon parádésan megállja a helyét. A tíkfa lábak meleg hatása izgalmas kontrasztot alkot a cementre emlékeztető asztallappal, aminek kiváló a kopásállósága.

A asztal hangulatához színben és fazonban tökéletesen passzoló ülőhelyek maximális komfortot kínáló karosszékek, amelyeken jól esik majd az ebéd utáni hosszúra nyúló beszélgetés is.

 

A puha párnákhoz, stabil kialakítás és tekintélyes ülőfelület társul, hogy a család minden tagja számára kényelmet kínáljon a garnitúra. A karosszék felső része kiváló minőségű kötélből, míg a párnák huzata időjárásálló Sunbrella szövetekből készült.

Ha szereted az eleganciát, de nem akarsz lemondani a kényelemről sem, akkor a Jati & Kebon étkező szettje jó választás lesz!