Pergolák őszre, télre is

A napernyőket a kánikula elmúltával gyakran elpakolják, pedig nemcsak a naptól, de a minőségi darabok az esőtől is védenek. Őszi grillezésekhez, az utolsó napsütéses nappalok kiélvezéséhez tökéletes helyszínt kínálnak, akárcsak a pergolák, amelyekben még több lehetőség rejlik!


A Renson pergolák olyan kiváló struktúrájú, stabil felépítmények, amelyek egyaránt remekelnek a napfény- és esővédelemben, de szükség esetén akár át is engedik a melengető napsugarakat. Az őszi tiszta, napfényes időben nem jó elrejtőzni a simogató sugarak elől, ezért ilyenkor érdemes kinyitni a tetőt, amit a Renson pergolán egyetlen gombnyomással megtehetsz.

A lamellákból álló szerkezet gyorsan kinyílik, nem kell kézi erővel összecsukni, mint egy árnyékolót és máris fürödhetsz a napfényben. Ha esősre fordulna az idő, akkor ugyanilyen könnyen be is csukhatod a lamellákat, hogy a pergolában elhelyezett bútorok, grillek ne ázzanak meg. Ebben egy beépített esőérzékelő is a segítségedre lesz, ami eső esetén magától bezárja a tetőt, hogy akkor se kelljen aggódnod a bútorok miatt, amikor éppen nem tartózkodsz otthon. Az eső elvezetéséről a lábakban futó csatornák gondoskodnak, nem kell tehát attól tartanod, hogy befolyik majd a víz tetőről.


Ezek a lamellák a téli hótakarítást is megkönnyítik, könnyen letakaríthatod a tetőről a havat a megnyitásukkal, így télen is kiélvezheted a szerkezetben rejlő előnyöket. A pergolák ráadásul oldalfalakkal, fűtéssel, hangrendszerrel és lámpákkal is bővíthető, ha egy teljes értékű télikertet szeretnél a házhoz csatolni egyszerűen, bonyolult építési munkálatok nélkül.

Ha szeretnéd kitolni a kertben töltött időt ősszel és télen is, akkor egy pergola ebben nagy segítségedre lesz. Rendeld meg mihamarabb, hogy téli grillezéshez tökéletes helyszínt teremthess a kertedben.