Ezzel a grillel a kis hely sem akadálya a kültéri sütésnek

A grilleknek hely és szabad levegő kell. Ezek hiányában maradnak a kevésbé autentikus ízekkel kecsegtető elektromos grillek. Az OFYR azonban előállt egy olyan asztali grillel, ami kis helyen is tökéletesen működik, akár egy belvárosi erkélyen is!


Az OFYR egy végtelenül elegáns, letisztult faszenes grill, ami minden kert éke lehet. A mérete miatt azonban kis helyeken nem használható ki az összes kvalitása, ezért a cég elkészített az asztali változatot, az OFYR TABL'O-t. Ez a bármilyen asztalra könnyen felhelyezhető, faszenes grill hozza az OFYR megkapó stílusát, de méreteiben jóval szerényebb. Ennek minden előnyével és hátrányával együtt.

Az OFYR TABL'O-t méreténél fogva sokkal könnyebb felfűteni, begyújtása percek alatt megvan és akár 2-3 óráig is tartja a hőt. Innentől kezdve pedig lassan kezdődhet is a sütés, amit akár a megterített asztal körül ülve is elvégezhet ki-ki a saját ízlésének megfelelően. A grill kompakt mérete ugyanakkor nemcsak előnyökkel, hanem korlátozott sütőfelülettel is jár, így nagyobb társaságokkal érdemes gyorsan sülő, vékony húsokat készíteni, hogy pörögjön a mennyiség. Két személyre viszont ideális a méret, tehát romantikus, ünnepi vacsorákhoz kiváló társ az OFYR TABL'O.

A grill használta gyors, egyszerű és mivel főleg városi környezetre lett fejlesztve, kialakításában minden a praktikumot szolgálja. A mérete nemcsak gyors felfűtést tesz lehetővé (15-20 perc alatt elkészül a sütésre), de mozgatni, kezelni és tisztítani is sokkal könnyebb, mint a nagyobb társait. A brikettek mozgatását, a vaslap forgatását vagy a szellőzők nyitását egy grillel érkező eszköz segíti, amely egy személyben elvégzi mindezt, így nem kell nagy kiegészítő apparátusra készülnöd.