Berki Krisztián grillszakácsnak állt

Természetesen nem arra kell gondolni, hogy Berki Krisztián pályamódosításon gondolkozik, és hamarosan séfnek áll. Mint mostanában sokan, a Berki család is szívesen tölti a kertben az időt a karantén ideje alatt, és ha már így alakult, a grillezésnél nincs is jobb családi program.


Azt már mindenki tudja a Berkiről, hogy nagyon odafigyel az egészséges étkezésre, megfelelő mennyiségű fehérjét, kevés szénhidrátot, és sok zöldséget fogyaszt. A sportemberek egyetértenek abban, hogy a diétás, egészséges ételek, kiváltképp a csirke-rizs, csirke- brokkoli egy idő után roppant unalmassá válnak. A grillezéssel viszont még azt az egyhangú csirkemellet is fel lehet dobni, változatossá lehet tenni.

Ahhoz, hogy a csirkemell tökéletes legyen, a grill hőfokának is annak kell lennie. A lenti videóból is kiderül, hogy Krisztián egy olyan profi Broil King grillen csillogtatja szakácstudományát, mely pontosan kijelzi a grillsütő hőfokát, így nem találgatnia kell, a már 100 fokosra hevült grillsütőben percek alatt szaftos csirkehúst tehet az ő Mazsijának tányérjára.  Azt mindenki maga döntse el, hogy a húst a Berki grillezi-e valójában, vagy a munkát a Broil King grillsütő végzi-e el helyette, no és persze Mazsi hathatós segítsége is ott van a háttérben.  Így amíg a csirke sül, még 10 fekvőtámasz is belefér.

A képre kattintva nézze meg, hogyan sütöget a Berki család új grillsütőjén

Ha Ön is szeretne egy olyan grillt, mint amilyet Berki Krisztián használ, kattintson ide.