Az intelligens grillsütők megérkeztek

A grillezés és vele együtt a grillek nagy utat jártak be az elmúlt időszakban. A okosodó világ technikai újdonságai beépültek a gázos, faszenes és pellet grillekbe is, könnyen kontrollálható sütőteret hozva létre. Ismerkedj meg a grillek új generációjával: az intelligens kerti sütőkkel!


Az okos grillek ötvözik a grillezés ősi élményét a technikai újításokkal, hogy egy jól kontrollálható, könnyen irányítható és sokoldalú okos eszközt kapjunk a végére.

A felokosított grillek beépített vezérlése alapvetően két (problémás) területre koncentrál: a begyújtásra és a hőfokbeállításra. A begyújtás főként a faszenes grilleknél jelenthet kihívást, amely ezentúl ugyanolyan egyszerű és kiszámítható, mint a gázgrilleknél. AZ elektromos gyújtást nem befolyásolja a szél, a hideg vagy az eső, mostantól mindig gombnyomásra indul a felfűtés.

A beépített érzékelőkkel ellátott okos sütők a grillezés ideje alatt is folyamatosan monitorozzák a körülményeket, így mindig pontosan tudod majd, hogy mi zajlik a grillben, anélkül, hogy nyitogatnod kellene a tetőt.

Sőt, az előre programozott opciók közül kiválaszthatod az aktuális ételnek megfelelő sütési módot. Így rábízhatod magad az intelligens rendszerre, ami pontosan tudja, hogy milyen hőfokra van szüksége a marhahúsnak, a csirkének vagy a garnélának.

A grillek vezérlése egy alkalmazás segítségével akár távolról is megoldható, ami sokkal nagyobb mozgásteret nyújt a korábbi grillekhez képest.

A gázgrillek között a Broil King iQue-t keresd az Imperial sorozatból, ha szeretnél egy megbízható digitális vezérlésű grillt. Bízd rá magad magas minőségű grill szakértelmére, és még szórakoztatóbb lesz a kültéri sütés!

A kamado grillek kedvelőjeként a Konnected Joe lehet a befutó számodra, amely gombnyomásra izzítja a faszenet és grillezésre, BBQ-zásra is tökéletes társ.

Ugyancsak faszenes a Masterbuilt gravitációs sorozata, amely elsősorban a BBQ felé húzók figyelmére tarthat számot. A gravitációs technikával, önadagolású széntartály hatalmas mennyiségű faszenet vagy brikettet tud tárolni, ami 8 óta folyamatos sütést tesz lehetővé, újratöltés nélkül is. 10 perc alatt felfűt 110 °C- ra és már indulhat is a grillezés.

Ha téged is érdekel a grillek új generációja, akkor irány a Grillpláza, ahol mindent megtudhatsz ezekről a valóban okos szerkezetekről!