Tematikus grilloktatás minden grill szeretőnek

Az iskola évnek ugyan már vége, de a grillsuliban még csak most csengetnek be! Téged is várnak az órákon! A tanterem a szabad ég és íróeszközök helyett egy grill lesz a társad a munkában! Ha szeretsz sütni, akkor gyere el a H2G Grilliskola tematikus élményvacsoráira, ahol profi iránymutatással sajátíthatod el helyszínen grillezett ételek készítésének minden részletét! A grilleket, eszközöket és alapanyagokat a helyszín biztosítja, neked csak a lelkesedésed kell magaddal hoznod!


A grilloktatás és élményvacsora tematikus estjei téged is várnak júliusban. A H2H grilliskola és a Grillpláza ürömi központjában szervezett kis csoportos oktatáson a vezető séf gondos útmutatása mellett készítheted el a menün szereplő ételeket az általad választott grillen.

Kezdőként még nem mozogsz magabiztosabb a grill mögött? Akkor most ellesheted az begyújtási, sütési trükköket. Már grillezel egy ideje, de még tovább fejlődnél? Itt a lehetőség, hogy új recepteket és a legprofibb grilleket ismerd meg első kézből!

Gyere egyedül vagy társasággal, a különleges élmény és a finom ételek garantáltak! Lássuk mi lesz az órarend júliusban!

Július 4 - Húsimádó

Ahogya kurzus nevéből is sejtheted, itt a hús lesz a főszereplő. A három fogásos vacsora egy hideg (francia tatár, fűszervajas pirított bagett) és egy meleg előétel (sertés szűz, lecsó salátával) mellett egy rib eye steakes főételt is tartalmaz. A gázgrillen készülő fogásokhoz használt eszközöket, technikákat és alapanyagok elkészítési fortélyait is megtanulhatod!

Július 10 - Street Food, USA, Kuba, Törökország

Ezen az estén a klasszikus és világszerte imádott street foodok legnépszerűbbjei kerülnek majd fel a grillek rácsaira. Készítesz majd Cubano szendvicset, Mac & Cheese-t és Red Hot Cherry csirkeszárnyak ananászos salsával valamint pikáns köftét marhahúsból, zöldséges tortillában. A sütést ezúttal Kamado Joe faszenes grillen végzitek majd, tehát ennek a grillen a mesterfogásait is megismerheted!

Július 18 - Tengerből a tányérra

A vizek ajándékait készítheted el ezen az alkalmon a kanadaiak kedvenc gázgrilljén (Broil King). A menüben ott a Szent Jakab kagyló, a lazac steak és a tőkehal fokhagymás paraj ágyon. Ha szereted a tengeri fogásokat vagy a gyakran készített húsok mellé kímélőbb, egzotikusabb ételeket is felvennél a repertoárodba, akkor itt a helyed!

Július 23 - Steak & Porchetta

Változatos menüvel vár a steak est, amin a neve ellenére nem csak húsos főtételt készíthetsz. A Kamado Joe faszenes grillen készített fogások között az első egy baconbe tekert camembert sajt, amit egy malac porchetta végül pedig egy gyönyörű rib eye steak követ!

Az ételkészítéshez szükséges összes hozzávalót, eszközt és alapanyagot megkapod, sőt az ételek mellé felszolgált italokat is az iskola biztosítja! Neked csak az a dolgod, hogy tudásra éhesen ott legyél és belevesd magad a közös grillezésbe!