Ilyen volt a Gasztro Grillfesztivál

A hazai grillszerető közönség újra összejöhetett a Gasztro Grillfesztiválon, hogy együtt élvezzék ezt a kültéri sütést és az elkészült ételkölteményeket. A neves grillszakácsok és BBQ séfek közreműködésével megtartott eseményen nemcsak a hangulat volt forró, hanem a grillek is!


A SpaTrend és Grillpláza csapata szervezésében indult útjára a Gasztro Grillfesztivál, amely egy egész napos rendezvény a grillezéssel, a grilleszközökkel és a különleges alapanyagokkal a főszerepben. A 9 neves szakács és a séf a nap folyamán folyamatosan készítette a grillen sült finomságokat, miközben beszéltek az adott grillről, a technikákról és az alapanyagok sajátosságairól is.

Az informatív mégis közvetlen hangulatú összejövetel fő attrakciója - a grillek mellett - természetesen az ételkóstoló volt. A kóstolójegyek segítségével mindenki azt és annyi különlegességet kóstolhatott, amennyi szeme és gyomra csak kívánt. Nézz bele a videóba és te is ott lehetsz az izzó grillek között egy perc erejéig!

Ha téged is érdekel a grillezés és szívesen vennél részt ilyen vagy ehhez hasonló rendezvényeken, akkor látogass el a Grillpláza oldalára. Itt mindig informálódhatsz a legújabb grilles eseményekről, megismerheted a legmodernebb grilleket és találkozhatsz a legújabb grillkiegészítő kínálattal. Sőt, ha szeretnél többet megtudni az otthoni sütésről, akkor a H2G grilliskola közös főzőseit is érdemes böngészned. A mindig megújuló tematikával készülő oktató csapattal egy kettőre profi grillessé válhatsz te is!

Amennyiben nem várnál a következő fesztiválra a prémium minőségű grillek megismerésével, látogass el a Grillpláza bemutatótermeinek egyikébe az ország hozzád legközelebb eső pontján!