Családi grill az örök kísérletezőknek

Teljesítmény, megbízhatóság és tartósság jellemzi a Broil King Monarch szériáját, ami tökéletes első és második családi grillnek. Elég nagy, hogy mindenkit jól lakasson, de elég kicsit, hogy könnyen lehessen mozgatni, raktározni.


Három nagy teljesítményű izzója sokoldalúságot és nagy teljesítményt kínál, rozsdamentes alkatrészei pedig hosszú használatot és sok-sok grillezéssel töltött órát nyújtanak. Az elektromos gyújtója segítségével csak egy pillanat a grill beüzemelése, hőszabályozása pedig precíz kontrollálhatóságot tesz lehetővé. Kezdők és profi grillezők számára is ideális választás, amit tágas rakodó tere és lehajtható munkapultjai is csábítóvá tesznek.

A Monarch 340 minden csavarja minőségről és tartósságról árulkodik, amely megbízható és praktikus társa lesz a kerti grillezés folyamán. A grillszezonra való tekintettel most még jobb áron, ajándék kiegészítőkkel viheti haza Monarch 340-es grilljét. Ajándékba adunk egy prémium grill takarót, egy Softcare BBQ tisztítót és egy rácskiemelőt, hogy a sütés utáni tisztítás is gyerek játék legyen.