Éjszakai grillezésnél erre szüksége lesz

Ahogy egyre korábban sötétedik, óhatatlanul is könnyű belefutni egy éjszakába nyúló grillezésbe. Ilyenkor létfontosságú a megfelelő világítás, mert az étel láthatja kárát a szürkületnek. Ebben segít a Q-Lite.


A kertben vagy teraszon elhelyezett grillnek az éjszaka sötétjét megtörő erős világításra van szüksége, amely jól megvilágítja a rácsokat és a sülő ételt. Ezért a teraszon vagy kertben elhelyezett világítás nem mindig elég, hiszen a grill teteje, a fák, a grillszakács maga és egyéd dolgok is árnyékolhatják a látványt.

Erre a problémára állt elő a Broil King a Q-Lite grillámpával, mint megoldással, amely valóban egy csapásra elűzi a problémát. A közvetlenül a grillre szerelhető lámpa 5 erős LED-es fényforrással rendelkezik, a feje 360 fokban elforgatható és a test természetes hő- és időjárásálló anyagból készült. A speciális grill lámpa szó szerint fényt visz az éjszakába és az esti sütögetésekbe.

Szeretné ön is kipróbálni az éjszakai grillezés romantikáját? Akkor ne habozzon, szerezze be most profi grilljét és eszközeit akciósan a GrillPlázából!