Egy grill, ami tökéletes az őszi sütéshez

Az őszi délutánok színes kavalkádjába kellemes meleget hoz a grill, amin az ínycsiklandó finomságok készülnek. Nem véletlenül olyan népszerű ez az évszak a grillezésre. Csakhogy nem mindegyik grill teljesít egyformán a hűvös, szeles, esős időben!


A kerámia grillek közé tartozó Kamado Chef különleges anyaga és felépítése alkalmassá teszi az őszi grillezésre. A zárt grilltestben a külső időjárási viszonyoktól függetlenül, zavartalanul zajlik a sütés, és kivételes hőtartása és hőkeringetése miatt az étel gyorsan, egyenletes sül.

A faszénnel működő grillek közé  tartozó Kamado Chef hozza az autentikus füstös ízt, de emellett a gázgrillek egyszerűségéből is átvesz egy keveset. A zárt térben egy kevés faszén is sokáig képes egyenletes sütési környezetet adni, amitől bbq ételek készítésére kifejezetten alkalmas. A rozsdamentes acél és kerámia testű grill szigetelése is megér pár szót: a belül tomboló hőség kívülről szinte észrevehetetlen, így nem kell égési balesetektől sem tartani. Sőt, mivel a grill teste kívülről alig melegszik fel, a szél hűtő ereje is kevésbé érvényesül.

Ha szeretné ön is új szintre emelni az őszi/téli grillezését, és megbízható társat keres a kültéri sütéshez, szerezze be Kamado Chef grilljét most kedvezményes áron!