Falra szerelhető napernyő a stílusos kertért

Ha szeretnél kitűnni a vendéglátóhelyek sokaságából vagy a szomszédság soraiból, akkor az Umbrosa Paraflex napernyővel ezt könnyen megteheted, és még a minőséget sem kell feláldoznod a dizájnért.


A hagyományos napernyők piacát átformáló Umbrosa a természethez fordult ihletért mikor megalkotta nagy sikerű árnyékolóit. Az izgalmas, színes és letisztult formavilág egyszerre univerzális és egyedi. A Paraflex árnyékolók széles típusválasztékban állnak a rendelkezésedre, így garantáltan megtalálod a számodra leginkább megfelelő színt, formát és méretet.

A hagyományos közép oszlopos megoldás mellett választhatsz, az oldalkaros, a falra szerelhető és  több vitorlás kialakítás mellett is.

A négy- vagy ötvitorlás napernyőkkel nagy területet tudsz lefedni egyetlen tartóoszloppal, ami stabilan áll erős szélben is. A vászon tartós, színét és minőségét az erős napsütésben is megőrző szövetből készült, így biztos lehetsz benne, hogy otthonod vagy üzleted arculata hosszú időn keresztül megőrzi minőségi megjelenését.

Tűnj ki a tömegből egy minőségi, sokoldalú, tartós és színeben, méretben, kialakításban saját igényed szerint összeállítható pompás árnyékolóval vagyis az Umbrosa Paraflex napernyővel!