Praktikus grill ajándék többféle funkcióval

A profi konyhai eszközök nemcsak szépek, de könnyű őket használni, kézre állnak és jelentősen egyszerűbbé tesznek bizonyos folyamatokat. A következő vágódeszkák pont ilyenek!


A kanadai Broil King profi grilljei és grill eszközei között a vágódeszkák is feltűntek. Ezek az ötletesen kialakított bambusz lapok már nem egyszerű deszkák, amik bármilyen lapos felülettel helyettesíthetőek. Apró részleteik kellemesebb sütési élményt kínálnak és megkönnyítik a grillezés, tálalás folyamatát is. Hogyan?

Az Imperial bambusz vágódeszka például tálaló tálcaként is bátran felhasználható, elegáns megjelenése még az ünnepi asztalról sem lóg majd ki. A középső, vágófelület körül egy árok húzódik, ami segít összegyűjteni a vágás során kiszabaduló szaftot. A vágódeszka pereme a fán tartja  folyadékot, ami a sarkon lévő vezetőn át kiönthető egy tálba, hogy később mártás, szósz készülhessen belőle. A deszka tiszta munkát ígér és nem kell a mindenhova csöpögő húslével, zsírral birkóznod az előkészületek, tálalás alatt.

A Delux vágódeszka hasonló kialakítással könnyíti meg a grillezést és tálalást, de két pluszt is tartalmaz. Egyrészt a sarkok szilikon borítást kaptak, hogy jobban tapadjanak és szeletelés közben ne mozogjon a bambusz lap. Másrészt a deszka belső peremén belül elférő (így együtt tárolható) műanyag lap is a készlet része. A műanyag lap a nyers hús feldolgozásához ideális, míg a sült finomságokhoz ott a bambusz. Így két vágódeszkát is kapsz egyben, amelyekkel hatékonyan és gyorsan dolgozhatsz!