Falra szerelhető napernyő, akár több vitorlás változatban

A meleg beköszöntével és a napsütés állandósulásával egyre inkább felértékelődik majd az enyhet adó árnyék a kertben és a teraszon. Válasszon olyan napernyőt, ami amellett, hogy nagy árnyékot ad, követi a fény mozgását és a nap minden szakaszában ugyanolyan hatékony!


A fix napernyők használata nagyon kényelmes, nincs velük gond és állandó árnyékot nyújtanak, de a Nap járása miatt az árnyék is elmozdul a nap folyamán. Erre jelent megoldást az olyan állítható karos napernyő, mint az Umbrosa légiesen könnyed Paraflex családja. A falra szerelhető vagy oldalkaros változat egyaránt állítható és nem csak a kar, hanem a vászon dőlésszöge is, hogy még jobban alkalmazkodjon a változó viszonyokhoz.

Így lesz egy fix árnyékolóból mégis egy mozgékony napernyő. A sokoldalú flexibilitás nagy arányú stabilitással is rendelkezik, a vászon pedig kiválóan bírja a napfényt és még a színes változatok sem fakulnak.

A Paraflex több vitorlás kiszerelésben is kapható, hogy saját teraszának egyéni paramétereihez igazíthassa a minőségi árnyékolót is.