Fogyókúrás ételek a grillről

Az új évben a tudatosabb étkezés és a kímélőbb fogások kerülnek sokaknál előtérbe, ami teljesen érthető az ünnepek után. A grill ideális eszköz ezek elkészítésére, így ha odafigyelnél a kalóriákra és fogyókúrás fogásokat keresel, nézz körül a grill receptek között!


Avokádó saláta

Ez a saláta nemcsak színes és ízletes, hanem ráadásul rengeteg értékes ásványi anyagot tartalmaz, amit a tested is meghálál majd. Pillanatok alatt elkészül a grillen, és reggelire, vacsorára vagy ebédre is fogyaszthatod. Teljesen húsmentes, de akár húsok mellé, köretként is tálalhatod.

 

Lazac csak 5 hozzávalóból

A halak mindig hálás alapanyagok, ha fogyókúráról van szó. Ha figyeled a kalóriákat, akkor a grillen készült változat, azért is ideális, mert kevesebb zsiradékra lesz hozzá szükséged. Fogyókúrához válaszd a vadlazacot, mert az nem annyira zsíros, mint a tenyésztett változat. Sok citrommal és zöldséggel, tuti nyerő fogás fogyókúrához.

Szójás, chilis csirkeszárnyak

Ez már egy húsos fogás, de egyáltalán nem zsíros. Sőt, a fűszerezése még kedvez is kalóriák elégetésének. Fogyókúrázás alatt krumpli helyett, válaszd a csak zöldség köretet. Ez a recept még parti ételnek is kiváló. Ha nem akarsz lemondani a társasági összejövetelről a "böjti" időszakban, akkor készítsd el ezt a receptet, és a vendégek sem fognak panaszkodni!