Várd saját készítésű, autentikus pizzával a vendégeket

Már másfél perc alatt készíthetsz autentikus pizzát az Alfa Forni kemencében, amit könnyű telepíteni és egy kezelése egy gázgrill egyszerűségét is megelőzi. Mérete miatt a kis teraszokon is megállja a helyét, csak ara figyelj, hogy legyen elég hely az ínycsiklandó pizzáért sorban álló vendégeknek!


Az Alfa Forni One a kemence család egyik kisebb változata, ami nem foglal nagy helyet, kialakítása miatt mégis képes akár 10 személy számára elegendő étel készítésére. A gázzal működő kemence pofonegyszerűen használható, és rekord idő alatt a rendelkezésedre áll. A kimagasló, 500 Celsius fokos hőmérsékletet is elbíró kemence 10 perc alatt képes felfűteni erre az extrém hőfokra, amin aztán tényleg percek alatt megsül a pizza, a lepény vagy a kenyér.

Ha szereted a pizzapartikat, akkor ezentúl saját készítésű tésztával várhatod a vendégeket, akik előtt 90 másodperc után már ott gőzölöghet a vékony tésztájú, ropogós szélű, sajtos finomság.

Legyél ezentúl a kerti partik sztárja, akárhova is mész! Az Alfa Forni One kemencét ugyanis magaddal is viheted a nyaralóba vagy vendégségbe. Ezt a változatot a telepített kemencéktől eltérően nem kell véglegesen rögzítened egyetlen helyre, kiegyenlítő lábain bármilyen egyenes felületen felállítható, és pillanatok alatt beüzemelhető. 50 kilogrammos súlyát akár egyedül is megmozgathatod, ha új helyet keresel neki, de barátok segítségével már biztosan nem lesz gond a kívánt helyre vinni ezt a mobil kemencét!

Élvezd ki a téli friss levegőt és ne mondj le most sem a kültéri sütésről, mert ezzel a kemencével, öröm lesz a sütés!