Percek alatt izzó szén a grillhez

A faszenes grilleken sülő ételek kellemes, füstös aromája megéri a fehéren ízzó faszén előállításának hosszadalmas műveletét. Pedig sokszor, főleg nagy szélben, igazán erőt próbáló feladat izzásra bírni a makacs széndarabokat. Ilyenkor jelentenek óriási segítséget az elektromos begyújtók, mint a Looft Lighter.


Az elektromos begyújtók nagy előnye a gyújtófolyadékkal, kockákkal és kürtőkkel szemben, hogy semmilyen ízt, adalékanyagot vagy kemikáliát nem használnak, így nem is égetik azt rá a faszénre. Az elektromos gyújtók koncentrált hőforrásukkal gyorsítják fel és könnyítik meg a faszén vagy éppen a fa begyújtását, anélkül, hogy kellemetlen aromák vagy szagok keletkeznének.

A Looft Lighter egy hosszúkás felépítésű gyújtó, amivel tényleg percekre redukálható a grillezésre alkalmas faszén előállítása. Nagy mérete abban is segít, hogy az újragyújtások során ne kelljen a kezet túl közel tartanod a hőforráshoz, használata ebben az esetben is kényelmes és biztonságos.

Hasznos, gyors és kézreálló eszköz, aminek egyetlen igazi korlátja, hogy be kell dugni a hálózatba. Ez a kempingezés során vagy az elektromos hálózattól messze eső grillezések esetén lehet probléma, de már erre is létezik megoldás. A gyártó kifejlesztett egy hordozható változatot a Looft Lighter X-et. A tölthető akkumulátorral rendelkező gyújtót bárhova magaddal viheted, nincsenek zavaró kábelek, csak színtiszta hatékonyság! Rendkívül gyorsan, mindössze 1 perc alatt éri el a maximális 650 °C-ot, és ugyanúgy használható faszén és fa esetében is.

Grillek, kandallók, kemencék, tábortüzek gyors begyújtásához nem is kereshetnél hatékonyabb partnert a Looft Lighternél!