Grill receptek tavaszra

Végre itt az igazi tavasz a jó idővel és a friss illatával. Meg a zsenge zöldségekkel! Használd ki napsütéses, de még nem túl forró időt kerti sütésre, amihez most adunk pár izgalmas és finom útravalót!


Feta sajtos spárga saláta

Ha gyorsan kell egy impozáns tavaszi köretet készíteni, akkor ez a recept lesz a megfelelő. A zöld spárga és fehér feta sajt kontrasztra már a szemet is kényezteti, a maximális ízrobbanásról pedig a hozzáadott pesztó gondoskodik. 5 perc alatt összeállítható köret!

Tabulé grillezve

Ez a petrezselymes bulgur saláta citrusos ízével biztos betalál. A tavaszi melegben kellemesen hűsít, a frissességet pedig a hozzáadott paradicsom és uborka is fokozza. A faszenes grillen készített bulgur kellemesen füstös aromája pedig tovább fokozza az ízeket.

Lazac burger medvehagymás salátával

A klasszikus burger könnyedebb, tavaszias változata, amibe a medvehagymás virágsaláta csempész különleges felhangot. Ha szereted a gourmet burgereket, akkor ez egy tuti recept, amivel könnyedén lenyűgözheted a kerti parti vendégeit!

Tavaszi töltött borda

Medvehagyma, gomba, cukkini és paradicsom teszi szaftossá és tartalmassá ezt a töltött sertésbordát, ami meglepően gyorsan el is készül. Ha ízletes, laktató és tavaszias ízeket szeretnél kevesebb, mint 1 óra alatt az asztalra tenni, próbáld ki ezt a receptet.

Steak sült zöldségekkel

A klasszikus grillételek nem véletlenül lettek azok. Nem kell mindig újítani, ezért a listáról nem maradhatott le a steak és sült zöldség párosa sem. Erre az egyszerűbb, de nagyon látványos fogásra a mustáros dresszing teszi fel a koronát. Na meg a sok-sok, finom zöldség. Répa, cukkini, újhagyma és bébi spenót is kerüljön a bevásárló listára, ha ezt a könnyed, tavaszi fogást szeretnéd otthon újraalkotni!