- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Pesztós pizza
- írta: Peitli Csilla
- 2016.08.13
Minimális feltéttel készül ez a grillezett pizza, ami ennek ellenére sem szűkölködik az ízekben. A karakteres pesztó mellett a savas paradicsom és az olvadó sajtok viszik a pálmát ezen a ropogós tésztán.
Minimális feltéttel készül ez a grillezett pizza, ami ennek ellenére sem szűkölködik az ízekben. A karakteres pesztó mellett a savas paradicsom és az olvadó sajtok viszik a pálmát ezen a ropogós tésztán.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
Melegítsd elő a grillt alacsony hőfokra.
A pizzalapon vékonyan terítsd el a pesztót, majd szórd meg alaposan a reszelt asiago sajttal.
Erre helyezd fel egyenletesen a szeletekre vágott paradicsomot és a mozzarellát.
Süsd addig a pizzát, míg a sajt szépen meg nem olvad és elkezd halványan barnulni.
Szervírozás és szeletelés előtt várj egy percet, hogy kicsit hűlhessen a pizza.
A hozzávalók listáját itt találod.