Pizzasütő kiegészítő gázgrillekhez

Ropogósszélű pizza, gazdag feltétekkel és bugyborékoló sajttal! Mostantól akár a gázgrilleden is elkészítheted ezt a könnyen variálható, ízletes csodát, hiszen itt van hozzá a pizzasütő szett, ami garantálja a sikert!


A Broil King pizzasütő szettje egy két darabból áll, könnyen elpakolható és használható kiegészítő, amivel gázgrillen is finom és jól átsült pizzát készíthetsz. A szett lelke a fémkeretbe zárt sütőkő, ami magas hőfokra melegszik, átengedi a nedvességet, és így kemence nélkül is ropogós tésztájú pizzát készíthetsz.

A kőlap a fülekkel is rendelkező fémkeret miatt könnyen mozgató, és az egyik oldalon még meg is magasították a tervezők a keret peremét, hogy a felrakott pizza nehogy túlcsússzon a sütőfelületen.

Az aprólékos és felhasználóbarát tervezés a lapáton is megfigyelhető. A pizza fel- és levételére is tökéletes lapát nyele leszerelhető az egyszerűbb tárolás érdekében. A lapát végén egy ütköző, míg elején egy elvékonyított szél található, hogy a pizza alá nyúlhass egyetlen mozdulattal.

Ha szereted a kövön sült pizzát, akkor pizzasütő grill kiegészítő nem hiányozhat a repertoárodból!