Grillbemutatóval is készül a nyár végi vásár

A 10 napos SpaTrend Expón minden a kültéri kikapcsolódásról és az ehhez leginkább hozzásegítő tárgyakról szól! Kényelmes és időjárásálló bútorok, hatalmas és könnyen irányítható árnyékolók, meleg vizes hidromasszázst kínáló jakuzzik és profi grillek! A kiállítás és vásár célja, hogy testközelbe hozza a minőségi termékeket és megismerve, kipróbálva őket, a legjobb döntést hozhasd meg vásárláskor.


Az elmúlt egy év megtanított minket arra, hogy az otthon töltött idő minősége kiemelten fontos a lelki és  testi egészség szempontjából. A friss levegő, a kert szabadsága és a természet közelsége segít letenni a napi stresszt és minőségi időt tölteni szeretteinkkel. Ha szereted tevékenyen eltölteni a szabadidődet, akkor a grillezés remek lehetőség a kreatív energiák levezetésének és még a család is megköszöni majd a finom ételeket. A grillezés egy hatalmas falat és segít az indulásban, ha megtapasztalhatod a különféle grillek erősségeit, saját szemeddel látod méretüket és kézzel foghatóan érezheted a minőségüket. 

Az augusztus 27 és szeptember 5 között lezajló SpaTrend Expón minderre lesz lehetőséged, hiszen a széles grillválaszték nem csak egy katalógus lapjairól néz majd rád, hanem tényleg testközelből ismerkedhetsz meg velük, és láthatod, hogy mire képes egy profi gázgrill!

A gázgrillek könnyű kezelhetőségét és a Broil King grillek magas anyagminőségét egészen más elméletben, mint személyesen megtapasztalni. Az Expón azonban még ennél is többre lesz lehetőséged, hiszen a grillek nem hevernek parlagon, profi séfek kezei alatt mutatják meg tudásuk legjavát.

Gyere el augusztus 27 és szeptember 5-e között a SpaTrend Expóra és sütési tanácsokkal, finom falatokkal és hasznos útravalóval távozol majd, hogy a vásárlás pillanatában már ne maradjanak benned kérdések a grillekkel és a grillezéssel kapcsolatban. A hordozható, kisebb daraboktól egészen a családi, oldalégős, rotisserie nyársas nagy grillekig mindent megtalálhatsz a kínálatban, az izgalmas kiegészítőkről, fűszerekről és a legújabb technológiát felvonultató eszközökről nem is beszélve.