Grillek és séfek fesztiválja! Ha szereted a kerti sütést, ott a helyed!

Június 22-én nyitja kapuit a Gasztro Grillfesztivál és Vásár, ahol külföldi és hazai grillmesterek mutatják meg mit lehet kihozni az otthoni grillekből! Ha téged is érdekel a kerti sütés és a BBQ világa, ott a helyed!


Az egész napos rendezvényen grillek széles választéka kerül felfűtésre, hogy testközelből láthasd mire képesek a világ legjobb kerti sütői. A grillek mögött 9 séf áll majd, hogy elkészítsék a fogásokat, amelyeket meg is lehet kóstolni az esemény ideje alatt. Kiket találkozhatsz a grillek mellett?

A holland vaslapos grill, az OFYR mögött Wout Vereecken áll majd, hogy hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatát átadja a látogatóknak.

Czinege Tamás kreatív séf interaktív munkatempója egyedi színfolttal gazdagítja a BBQ és grill ételek készítését. 

Ladányi János pitmester nemcsak a grillezésben, de az ízesítők világában is megkerülhetetlen. Ő alkotta meg South Smoke BBQ szószokat, amelyeket most egy fatüzeléses offset grillben készített ételeknél használ fel.

A Porky executive séfje, Billege András már 20 éve foglalkozik elhivatottan grillezéssel, így gázos és faszenes grillekkel is nagy a tapasztalata, amit szívesen ad át másoknak is.

 

A grillek mellett egy modern pizzakemence is lesz a fesztiválon, amit Mayer Zoltán pizzamester fog majd munkára. Az Alfa Forni mestere szakavatott ismerője a nápolyi pizzakészítésnek, amit a fesztiválon te is megkóstolhatsz.

Kis Sándor, a Miele Főzőiskola séfje rutinos szakember, ha grillezésről és oktatástól van szó. Informatív grillezését kezdőknek és haladóknak is ajánljuk!

Bíró Botond Boldizsár, a Béterv lakásétterem alapítója szeret elrugaszkodni a megszokottól. A szabályok helyett az ízek, illatok és színek bűvöletében alkotja meg ételkülönlegességeit.

Krasnyánszky János a fűszerkeverékek nagy ismerője, aki saját márkáját (JD's BBQ Rub) is piacra dobta, hogy ezzel is segítse az otthoni grillezést. Fúziós ételsorában ötvözi a grilles és BBQ technikákat.

Végül, de nem utolsó sorban, ott lesz Szilágyi Zoltán séf is, aki már évek óta a faszenes grillek és a BBQ ételek világában morog, mindig új meglepetésekkel nyűgözve le vendégeit.

Ha szeretnél te is ott lenni ezen a különleges gasztro eseményen, akkor csapj le a jegyekre már most!