Megbízható társ a grillezésben

A Broil King grillek legújabb generációjánál a prémium gázgrillek kiváló minőségét okosították fel, hogy még jobb és precízebb legyen, amit egyszerű használni kezdőként is. Az iQue széria hozzánk is megérkezett!


A közepes és nagy grillek kedvelői is találnak kedvencet az iQue sorozat itthoni tagjai között. A kiváló alapanyagokból készített és ötletes megoldásokkal kiegészített prémium gázgrill még egy lépéssel tovább merészkedett a felhasználók maradéktalan kiszolgálását jelentő úton.

Az intelligens iQue vezérléssel feltuningolt gépek könnyen és egyedileg szabályozható hőfokbeállítást valamint előre programozott beállítások választását teszi lehetővé. Ezen kívül a hőmérséklet mérését is rá bízhatod. A beépített időzítő, stopper, több színű LED világítás, ami pulzálással jelzi, hogy fűt a gép, már igazán csak hab a tortán.

Az okos gázgrill megbízható társ a kerti sütésben, amelyre időjárástól függetlenül számíthatsz. A vezérlést egy beépített panel vagy egy alkalmazás segítségével is elvégezheted Wifi vagy Bluetooth segítségével.

A teljes mértékig kontrollálható sütési környezet egyszerűbbé és kiszámíthatóbbá teszi az ételkészítést, így bátran belevághatsz új technikák és receptek elsajátításába!

Ha érdekel, hogyan működés és mit tud a gázgrillek legújabb generációja, akkor látogass el a Grillpláza bemutatótermeibe vagy gyere el a Gasztro Grillfesztiválra június 22-én! Ahol többek között ez az iQue széria is bemutatkozik!