Két grill egyben, az elkötelezett grillezőknek

Az elkötelezett grillezőknek készült a Broil King legnagyobb gázgrillje, az Imperial S 690 IR. Ez a családi méretű grill két sütőtérrel rendelkezik, amelyeket egymástól függetlenül is használhatsz, hogy kihozd a legtöbbet a rendelkezésedre álló térből. Egy elegáns szekrény grill azoknak, akik nem félnek a kihívásoktól!


A világhírű kanadai cég, a Broil King gázgrilljei kiváló minőségükkel és ötletes design elemeikkel lopták be magukat a grillezők szívébe. A hordozható, közepes és családi méretben is megtalálható termékpalettájuk könnyű kezelhetőségük és első osztályú képességeik révén a kezdők számára is kiváló választás.

A Sure-Lite™ elektromos szikráztató és begyújtó rendszerrel pillanatok alatt indíthatod a grillt, amely zárt tető alatt gyorsan fel is melegszik sütési hőmérsékletre és kezdődhet a móka igazi része. Az ízfokozó rácsa gazdagabb aromákat, a külön állítható, rozsdamentes acél égői  jobb kontrollt, míg a praktikus kialakítása kényelmesebb előkészítést és sütésélményt garantál.

A cég legnagyobb grillje, a valóban fejedelmi Imperial S 690 IR, amely nemcsak, hogy rendelkezik a cég minden védjegyével, de sokoldalúsága révén a professzionális grillkonyhák méltó tagja lehet. Tartós kialakítása és a benne rejlő potenciál miatt hosszú évekig elkísér majd, míg a hobbi szinttől eljutsz a mesterszakács címig!

Az Imperial nem a kis kertek grillje, közel 2 méteres hosszúságával tekintélyt parancsoló jelenléte eluralkodna a kisebb tereken. Méreténél fogva nagy rakodó- és grillfelülettel rendelkezik. A szekrény rész négy külön zárható rekesze, a lehajtható oldalpolcok és a két, külön részre bontott grilles egység önmagában is egy teljes értékű konyhát tesz ki. A hatalmas, közel 150 kg-os grill 6 rögzíthető grillen gurul, így a mozgatással nem lesz gondod, de érdemes egy jól körbejárható területre helyezni, hogy minden funckióját ki tudd használni.

A sütőtér egy nagyobb és egy kisebb részre osztva, külön égőkkel, rácsokkal és fedéllel rendelkezik. Melegentartó ráccsal és beépített rotisserie nyárssal is felszerelt, sőt még egy infra oldalégőt is kapott. Ebben a grillben bármit el tudsz készíteni a gyors steaktől, a hoszabb időt igénybe vevő BBQ fogásokig. Ráadásul akár egymás mellett is készülhet két teljesen eltérő kezelést igénylő étel a sütőterek teljes szétválaszthatósága miatt.

Az Imperial grill minden részlete egy újabb puzzle darab a élvezetes grillélmény és a tökéletes ételek kirakósában. Fogantyúk, akasztók, szósztartók, beépített világítás, a polcokba épített fiókok!  És ez csak egy része azoknak az elsőre láthatatlan elemeknek, amelyek kiemelkedővé teszik a legnagyobb Broil King grillt.

Ha te is komolyan veszed a grillezést és szeretnél egy megbízható társat, amelyre nemcsak egy-két szezonig, hanem évtizedekig számíthatsz, akkor próbáld ki a Broil King Imperialt. Látogass el a Grillpláza egyik bemutatótermébe vagy vegyél részt a Gasztro Grillfesztiválon, ahol sütés közben ismerkedhetsz meg a Broil King gázgrillekkel!