Gyerekbarát vízkezelés felfújható medencékhez

Ahogy melegszik az idő, úgy kerülnek elő a felfújható vagy felállítható kerti medencék, amelyek eddig téli pihenőjüket töltötték. Ezeknek a medencéknek a vízkezelése nem mindig egyszerű, de az AquaFinesse erre is fejlesztett egy szettet, amivel pillanatok alatt lehet tartósan tiszta vizet elérni.


Az AquaFinesse környezet- és bőrbarát vízkezelőinek nagy előnye, hogy csak pár percet vesz igénybe az adagolásuk, nem kell habzásgátlót adni a vízhez, nem kell pH értékeket számolgatni és mégis hosszú ideg friss és tiszta marad a víz. A csomag minden olyan elemet és adalékanyagot tartalmaz, amivel tisztán tarthatod a gyerekmedencét, a lehető legkevesebb klór felhasználásával.

Emiatt egyáltalán nem irritál, nem bántja a szemet, nem roncsolja a fürdőruhát és szürke vízként, másodlagosan is bátran felhasználható a víz csere alkalmával. 

Ha szeretnéd minimálisra csökkenteni a vízcserék számát, a felhasznált kemikáliák mennyiségét és a vízkezelésre fordított időt, akkor az AquaFinesse kezelőcsomagja pont rád vár. Az eredetileg kerti tavak tisztán tartására fejlesztett holland készítményt használva nem kell aggódnod a környezet vagy a gyerekek bőre, szeme miatt, még a hosszabb fürdőzések alkalmával sem.

Érzékeny bőrűek számára kifejezetten ajánlott!