Bőrbarát vízkezelés felfújható medencékhez

Ahogy tartósan meleg az idő, úgy kerülnek elő a felfújható vagy felállítható kerti medencék, amelyek eddig téli pihenőjüket töltötték. Ezeknek a medencéknek a vízkezelése nem könnyű, sokan inkább a gyakori vízcserére szavaznak, pedig létezik bőr- és gyerekbarát megoldás, amivel sokáig tiszta marad a víz és csak minimális klórra lesz szükség!


A holland AquaFinesse cég kifejezetten olyan készítmények alkot, amelyek  nem irritálnak, nagy mennyiségben sem okoznak bőrproblémát, sőt a környezetre sem ártalmasak, csak a vízben található baktériumok védőburkát oldják fel, hogy azok védtelenné váljanak a tisztítószerrel szemben.

Az AquaFinesse környezet- és bőrbarát vízkezelőinek további nagy előnye, hogy csak pár percet vesz igénybe az adagolásuk, nem kell habzásgátlót adni a vízhez, nem kell pH értékeket számolgatni és mégis hosszú ideg friss és tiszta marad a víz. A csomag minden olyan elemet és adalékanyagot tartalmaz, amivel tisztán tarthatod a gyerekmedencét, a lehető legkevesebb klór felhasználásával.

A kevés klórnak köszönhetően a víz nem irritálja majd a kicsit bőrét, nem bántja a szemüket és nem roncsolja a fürdőruha anyagát sem. Sőt, vízcsere esetén még szürke vízként, másodlagosan is bátran felhasználhatod a medencében lévő vizet.

Érzékeny bőrűek számára kifejezetten ajánlott! 

Az AquaFinesse felfújható medencékhez gyártott adalékanyaga kíméletes a medencével is és megspórolja a gyakori vízcsere nyűgét. A kompakt készítmény ráadásul mindent tartalmaz, amire a tiszta vízhez szükséged van, tehát nem kell méricskélned, plusz anyagokat a vízhez öntened, és nem kell nagy mennyiségű klórt a vízhez adnod.

A vízkezelés mindössze pár percet vesz igénybe  és még a keringető nélküli medencékben is kitolhatod vele a vízcserét 1-2 hónapig. Tégy egy próbát az AquaFinesse vízkezelő adalékanyagával és meglátod azonnal beleszeretsz a hatékonyságába!