Hangulatos örök darabok a kertbe

A szép napsütéssel érkező tavasz mindig emlékeztet, hogy mennyire kellemes egy kertben, teraszon eltöltött délután. Milyen frissítő a lágyan simogató szélben elfogyasztott üdítő és milyen felszabadító beszívni a nyíló virágok illatát. A terasz és a kert maradéktalan élvezetéhez hozzásegítenek a minőségi kerti bútorok, amelyek évtizedekig elkísérhetnek!


A kerti bútoroknál különösen fontos a minőség, hiszen az időjárás szeszélyének kitett bútoroknak megannyi támadást kell visszaverniük. Az eső, a szél, a pára, és bogarak mellett ott van az UV sugárzás is, ami fakítja a színeket és roncsolja az anyagokat. Ezért ha hosszú ideig szeretnéd élvezni kerted kényelmét és a bútorod minőségét, akkor válassz első osztályú ülőgarnitúrát, amelyek évek múltán is ugyanolyan elegánsan festenek majd.

A Palm ülőgarnitúra a Jati&Kebon fonott szettje, ami már elsőre is rendkívül elegánsnak, légiesnek és sérülékenynek tűnik. Ez az utolsó - a látszat ellenére - nem igaz. A fonott kötél egy könnyen tisztítható és tartós alapanyag, ami ráadásul ellenáll a gombának, a baktériumoknak, a napfénynek, a párának, de a  klórnak is, ezért medence mellé is bátran tehető. A könnyű, alumínium vázas szerkezet és a strapabíró fonott keret mellett a párnák is bírják a kültéri viszonyokat. A párnákat borító szövetek kellemes tapintásúak, teljesen időjárásállóak és kényelmes pihenést kínálnak a nap bármely szakában!

Ha hasonlóan magas minőségre törekszel az étkező szett esetében is, akkor a SpaLounge Bolt étkezője kiváló választás! Az asztal és hat szék garnitúrája egy minden szegletében kültérre álmodott egység, könnyű tisztíthatósággal, vízállósággal és UV védelemmel. Ezen kívül a székek szövete légáteresztő, ami a fülledt nyári estéken lesz különösen örömteli és ennek köszönhetően az eső sem áll meg a székeken, hanem simán átfolyik a szöveten. Az asztal és székek is porszórt alumínium vázzal rendelkeznek, ami vitathatatlanul jól mutat, de még ennél is fontosabb, hogy nem rozsdásodik a bevonatnak köszönhetően. Sőt, az asztal lapja ugyancsak bírja a kiképzést. A hűvös kerámialap karc és UV álló. Egyaránt ideális választás étkezőnek, munkapultnak vagy home office-nak a nyári időszakban. 

Mindkét szett arra csábít, hogy tölts minél több időt a kültéren és élvezd a kerted, teraszod kényelmét!