Hasznos kiegészítők a kertben és a teraszon

Az ideális kültér mindenkinél egy kicsit másként néz ki. Valaki a grillezésre, mások a pihenésre, míg vannak olyanok, akik a wellnessre helyezik a hangsúlyt. Bármilyen irányvonalat is válassz azonban, a nagy tárgyak mellett a kisebb kiegészítők teszik igazán egyedivé, otthonossá és szerethetővé a helyet. Ezekről is szól a SpaTrend Wellness és Életmód Magazin legújabb adása!


A online visszanézhető Wellness és Életmód magazin harmadik évada már eddig is izgalmas újdonságokat, finom recepteket és hasznos tippeket tartalmazott, így a harmadik évad hetedik epizódjában sem lesz ez másként. A kültérre és a otthoni kikapcsolódásra fókuszáló közel fél órás műsorban ezúttal az olajfák telepítéséről és egyedi hangulatteremtő hatásukról, az árnyékot adó pergolákról, jakuzzi vízkezelésről és grill kiegészítőkről volt szó. A műsor itt vagy a SpaTrend Youtube csatornáján is bármikor megtekinthető a korábbi évadokkal együtt.

A kertek és teraszok méltán népszerű fája lett az olajfa az elmúlt években, részben mediterrán hangulata, részben könnyű kezelhetősége miatt. Az évről évre változó időjárás is kedvez a déli növényeknek, bár túl nagy olajbogyó termékre még nem lehet számítani, ahogy a műsorban is elhangzik. Ha gondolkodtál már ennek a könnyen alakítható és kezelhető fának a telepítésén, akkor néz meg mit mond róla a szakértő!

Akkor is érdemes egy pillantást vetned a műsorra, ha olyan vízkezelést keresel, ami nem igényel sok munkát, biztonságos és a bőrt sem irritálja. A sós vizes megoldásokról beszél ugyanis Vezse Roland, ami egy természetes, bőrbarát és időkímélő módja a víz tisztán tartásának. Nagy előnye, hogy a vízkezelő patront csak negyed évente kell cserélni és a vízcserét is kitolhatod vele, akár egy egész évig. Hogy miként hat és miért olyan biztonságos, azt a videóból megtudhatod.

Akárcsak azt, hogy mi alapján érdemes pergolát választanod és milyen grillkiegészítőket szerezz be a gázgrilledhez, ha szélesítenéd a repertoárod. Csirkesütő, pizzakő és forgatókosár mellett a füstölődoboz sem maradhatott le az ajánlóból, mert általa a kellemesen füstös íz a gázgrillen is elérhető.

A többi kiegészítőt, a grilleket, a pergolákat és a vízkezelő anyagot is megtekintheted személyesen, ha kilátogatsz a SpaTrend Expo valamelyik helyszínére május 3 és 12 között! Igényeld ingyen jegyedet és váltsd gyakorlati tudásra a műsorban látottakat!