Könnyen kezelhető faszenes grill, hordozható változatban

A hordozható Masterbuilt grillel mindenhová magaddal viheted a kültéri sütés örömét. A grillként és füstölőként is egyaránt használható készülék tervezése során különös figyelmet fordítottak arra, hogy megkönnyítse a hordozhatóságot és az úton való grillezést!


A Masterbuilt hordozható grill egy téglatest alakú, könnyen szállítható mestergrill az autentikus ízek kedvelőinek. A faszenes grill külön tartállyal rendelkezik, amely fél kiló faszén tárolására is alkalmas. A grillezés, pirítás és BBQ ételek készítése mellett füstölésre is tökéletesen alkalmas, beépített hőfok-szabályozójának köszönhetően.

A SteadyTemp™ hőfokszabályozó tárcsával pontosan beállíthatod a kívánt hőmérsékletet, amit a rendszer aztán magától tart. Nem kell folyamatosan játszanod a légnyílásokkal vagy monitoroznod a körülményeket, a grill egyedül is megoldja a stabil hőfok tartást. Az elemmel vagy akkumulátorral működtethető tárcsa 4 órán keresztül is képes a kívánt hőmérsékletet biztosítani.

Emellett zárható tető, a cipelést segítő fülek és egy beépített hőmérő is megtalálható a grillen, hogy még kényelmesebbé és kézenfekvőbbé tegye a használatot. 

Te is faszenes grillt keresel, ami nyaralásra, horgászásra vagy akár kirándulásra is veled mehet? A Masterbuilt nemcsak okos és megbízható társ autentikus ízvilággal, de a szabályozható hőfok miatt praktikus, precíz és gyors is. Kezdő grillezőknek tökéletes választás, hiszen egyesíti a gázgrillek precizitását a faszenes grillek aroma- és élménykínálatával.

Nézd meg személyesen a grillt az országosan megtalálható bemutatótermek egyikében vagy látogass ki a SpaTrend Expóra (május 3-12), ahol grillek széles választékával találkozhatsz majd, akár működés közben is! A 10 napos kültéri wellness kiállítás és vásár egyedi ajánlatokkal és különleges programokkal vár, hogy a nyarat már saját grillel várd.