Az okos gázgrillek megérkeztek

Az okos grillek már itt köztünk vannak egy ideje, hogy még egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék a kültéri sütést. Most a közkedvelt kanadai gázgrill óriás is csatlakozott az okos grillek táborához legújabb Imperial sorozatával!


A Broil King grillek kiváló minőségük, praktikus kialakításuk révén már eddig is maradandó ízélményt garantáltak, de az új, okosított grillekkel még magasabbra tették a lécet. Használatuk egyszerűbbé, kényelmesebbé és távolról is követhető vált. Az intelligens iQue vezérléssel már kezdő grillezőként is profikat megszégyenítő eredményeket érhetsz el a grillezés, a füstölés és a low and slow sütés területén.

Az iQue forradalmi változást hoz az otthon sütés világába. Egy olyan okos társat nyersz általa, amely kényelmesen és távolról is szabályozható teszi a grillt, tippeket ad és előre programozott beállításaival levezényli a teljes sütést.

Az alkalmazás vagy a vezérlő segítségével egyszerűen beállíthatod a kívánt ételhez tartozó programot és innentől átveszi a munka nehezét a gép.

A beállítások között találsz oldalas, csirke, pulled pork vagy steak készítésére alkalmas programot, amihez a rendszer automatikus hőfokbeállítást végez. Ezeket a sütőtérben található szondák révén te is folyamatosan követhetsz telefonodon, anélkül, hogy a grill mellett kellene állnod.

A kezdő grillezők számára hatalmas segítséget jelentenek ezek a programok, de a szabad sütés kedvelői is kiélhetik magukat, ha nem akarnak csak a rendszerre támaszkodni. A gázégők külön is állíthatóak, de a beépített hőfokmérés, az időzítő vagy a stopper számukra is hasznos kiegészítője lesz a grillezésnek.

Ha szeretnéd személyesen is megtekinteni az új generációs Imperial grilleket, akkor látogass ki a SpaTrend Expo valamelyik helyszínére május 3 és 12 között, és tegyük velük egy próbát!