Kis kertekbe, kicsi, de okos grill dukál

A grillezés élménye és a finom falatok elkészítése nem hely kérdése. Egy kis kertben is készíthetsz a legjobb éttermek színvonalával vetélkedő menüsort a megfelelő grill segítségével. Milyen grillt válassz, ha minden centiméter számít?


A Porta Chef a kanadai Broil King hordozható modellje, ami nemcsak horgászoknak, de kis kert vagy terasz tulajdonosoknak is ideális. A három égős grill stabil felépítését, könnyű használatát és technikai tudását nagyobb testvéreitől kölcsönözte, de összecsukva minimális helyet foglal.

Összecsukott állapotban könnyen elrejthető, felállítva viszont nem lehet panasz a sütőfelületre, sőt a rakodó részre sem. Még ez a kisebb modell is rendelkezik két lehajtató oldalpolccal, hogy egyszerűbb legyen az ételek előkészítése és tálalása. Amikor minden négyzetcentiméter számít vagy csak nem szeretnél egy fix helyen álló grillt, akkor a Porta Chef 320 lesz az ideális darab!

Ha a grillezés több számodra, mint egy hobbi, amit hébe-hóba űzöl, de nincs elég hely egy (vagy kettő) családi grill számára, akkor jöhet a GEM 310! Ez a gázgrill már egy zárt szekrénnyel érkezik és a három égőfej mellett egy melegen tartó rácsot (vagyis egy másodlagos sütőfelület) is kapsz a szerényebb mérete ellenére. A Broil King GEM lecsukott polcokkal, a sarokba állítva ugyancsak nem foglal nagy helyet, és két nagy, törésálló kereke segít, hogy amikor grilleznél egyszerűen a kívánt helyre gördíthesd.

Mindkét grill praktikus, könnyen használható és megbízható társ lesz a grillezésben, ami nem foglal sok helyet, de a hatása kitörölhetetlen!