Hűvös szentély a kertben a Caracter napernyővel

Ma már elengedhetetlen a minőségi árnyékoló a kertben, ami megvéd a hőségtől és az UV sugarak romboló hatásától is. Ha nincs 10-20 éved egy árnyas fa megnövesztéséhez, akkor jöhet a második legjobb dolog, egy Jardinico napernyő!


A Jardinico Caracter egy megjelenésében elegáns, minőségében kiemelkedő és kezelhetőségben rendkívül felhasználóbarát árnyékoló, amelyre mindig számíthatsz. Szűri a káros UV fényt, kibírja a szeszélyes áprilisi időjárást és enyhet ad az augusztusi kánikulákban is. A stabil, de kereken guruló talp szilárdan kitart erős szélben is (58 km/h), de összecsukni is csak egy pillanat műve.

A vászon és a tartóoszlop színe is személyre szabható, hogy a kerted karakteréhez illő árnyékolóval gazdagodjon otthonod.

A napernyő nagy vászonmérettel (250x350 cm) és oldalra helyezett tartókarral rendelkezik, ami egy kényelmesen nagy árnyékos területet jelent. Az árnyékoló vászna ráadásul elforgatható, magassága változtatható és dőlésszöge is állítható, hogy minden napállás le tudj követni a Caracterrel.

Ha egy könnyen kezelhető, minőségi árnyékolót keresel, amit az egész család örömmel használ majd, akkor mindenképpen érdemes körülnézned a Jardinico dizájnjai között. A kézenfekvő funkcionalitás és profizmus ugyanis még sosem volt ilyen letisztult és lényegre törő!