Hűvös szentély a kertben a Caracter napernyővel

Ma már elengedhetetlen a minőségi árnyékoló a kertben, ami megvéd a hőségtől és az UV sugarak romboló hatásától is. Egy gyorsan növő, árnyas fa ültetése kiváló ötlet, de ha azonnali megoldást akarsz vagy csak nem szeretnél a levélsöpréssel foglalkozni, akkor válaszd a Jardinico minőségi napernyőit!


A Jardinico Caracter egy megjelenésében elegáns, minőségében kiemelkedő és kezelhetőségben rendkívül felhasználóbarát árnyékoló, amelyre mindig számíthatsz. Szűri a káros UV fényt, kibírja a szeszélyes tavaszi időjárást és enyhet ad az augusztusi kánikulákban is. A stabil, de kereken guruló talp szilárdan kitart erős szélben is! Akár 100 km/h is kibír nyitott állapotban, de összecsukni is csak egy pillanat műve.

Az árnyékoló azért kapta a nevét, mert a vászon és a tartóoszlop színe is személyre szabható, hogy a kerted karakteréhez illő árnyékolóval gazdagodhasson otthonod.

A napernyő nagy vászonmérettel (3x3 m) és oldalra helyezett tartókarral rendelkezik, ami egy kényelmesen nagy árnyékos területet hoz létre. Az árnyékoló vászna ráadásul elforgatható, magassága változtatható és dőlésszöge is állítható, hogy minden napállást le tudj követni a Caracterrel, anélkül, hogy el kellene mozdítanod helyéről. Ha mégis mozgatni szeretnéd, az sem lesz nehéz, mert négy, strapabíró (és rögzíthető) kerékkel is felszerelték a talpat a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Ha egy okosan felépített és egyszerűen, de sokoldalúan állítható minőségi árnyékolót keresel, amit az egész család örömmel használ majd, akkor mindenképpen érdemes körülnézned a Jardinico dizájnjai között. A kézenfekvő funkcionalitás és profizmus ugyanis még sosem volt ilyen letisztult és lényegre törő! A Caracter árnyékoló ékes példája ennek!