Ismerje meg Magyarországon először a Kamado Joe tüzes grillsütőit!

Szeretettel várjuk Önt a Kamado Joe Grillpartyn Grillbemutatón és Vásáron a SpaTrend ürömi bemutatótermében július 20-án 13 órától egészen 20 óráig!


Tanuljon meg mindent a Kamado Joe professzionális séfjétől, amit a tojásgrillekről tudni érdemes, lesse el a tökéletes angol steak sütésének fortélyait, és vigye haza elsőként a nem csak megjelenésében, de funkcionalitásában is páratlan Kamado Joe grillsütőt!

Ha szeretne részt venni a Kamado Joe Grillartyn, akkor ezt jelezze felénk és a legnagyobb szeretettel várjuk, ha pedig szívesen kóstolná végig a Kamado Joe egész földön ismert grillszakácsának kedvenc ételeit, akkor igényeljen egy 5000 Ft értékű kóstolójegyet is, mely a rendezvény napján 100%-ban levásárolható, és grillsütő vásárlása esetén 10% kedvezményre jogosít.

A Kamado Joe nemzetközi csapata július 20-án Magyarországra érkezik, hogy személyesen most először mutassa be a professzionális közösségnek, a kritikusoknak és az érdeklődőknek a világ leginnovatívabb kerámia grill gyártójának legújabb termékeit.

Helyszín: 2096 Üröm, Kőbánya utca 16.

google térkép: kattins ide a térkép megtekintéshez