Keltsd új életre kerti bútoraid vagy teraszod

 A természet hamar utat tör magának, és akár egyetlen tél alatt is belepheti a moha a nem használt helyeket, tárgyakat. Ha szeretnéd, hogy kerítésed, tetőd vagy éppen a kerti bútorod új fényében tündököljön, vesd be a Softcare környezetbarát megoldását, ami garantáltan eltüntet minden penészt, mohát vagy egyéb lerakódást.


A Softcare tisztítócsalád környezetbarát termékeiről híres, ami kíméletesen bánik a tárgyakkal és a bőrrel, de kíméletlenül eltünteti a koszt és foltokat. A Penész és moha eltávolító is ebbe a szériába tartozik, így takarítás közben biztosra veheted, hogy se neked, se a teraszon vagy kertben rohangáló gyerekeknek, kisállatoknak nem okoz irritációt. 

Beltéri és kültéri használat egyaránt alkalmas, hatóideje mindössze 15 perc. Könnyen és gyorsan dolgozhatsz vele a flakonba épített szórófejnek köszönhetően és még súrolnod sem kell.

A kívánt felületre (ami lehet kerítés, tető, kerti bútor vagy akár díszköves terület) fújd fel a készítményt és hagyd hatni 15 percig. Ezután már csak sima, tiszta vízzel most át a felületet, hogy az újra régi fényében tündökölhessen.

A tavaszi nagytakarítás még sosem volt olyan könnyű, mint a Softcare-rel. Fedezd fel a Softcare család többi tagját is!