Bízd magad a gázgrillek precizitására

Ha sokoldalúságot, precizitást és gyors felmelegítést vársz egy grilltől, ami kerted éke lehet, akkor az új Broil King gázgrillre vesd tekinteted. Az 5 égős, oldalégővel, polcokkal és rakodó térrel is rendelkező grill, tökéletes mini konyha, ahol elkészítheted kedvenc grillételeid.


A Broil King Monarch 390-es grillben megtalálható minden, amiért úgy szeretjük a gázgrilleket. Stabil test, megbízható, nagy teljesítmény, tekintélyes öntöttvas rácsok, könnyű üzemeltetés és karbantarthatóság, sőt! Még egy egyedi hő- és aromaszabályozó kiegészítővel, a Flav-R-Wave™ ráccsal is felszerelték, hogy minél intenzívebb ízek köszönjenek vissza az elkészült ételekben.

Elegáns megjelenése, hasznos rakodófelülete és a sütési munkálatok előkészítést megkönnyítő polcai és oldalégője pedig nemcsak hasznossá, hanem igazán szerethetővé is teszik. Ebben a kompakt, nagy társaságoknak is elég ételt készítő grillen minden a praktikumról, teljesítményről és ezek harmóniájáról szól.

Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy négy kereke miatt a kert vagy terasz bármely részébe könnyen elnavigálható masszív méretei ellenére is. A tervezők ezzel akartak minél nagyobb rugalmasságot csempészni a dizájnba, hogy egy kezdő és profi grillezők számára is élvezhető gázgrillt készítsenek.

Tudj meg még több praktikus részletet a Monarch 390-ről és rendeld meg már most, hogy a nyári grillszezont egy nagyszerű társsal üdvözölhesd!