Legyen saját kemencéd 5 perc alatt

A kemencében sült kenyér, pogácsa vagy pizza nem álom többé. Nem kell hatalmas felépítményben gondolkodnod, ami nagy területet foglal el a kertben, mert az olaszok kedvenc mobil kemencéje már itthon is kapható. Az Alfa Forni forradalmasította a piacot mikor egy olyan kompakt és könnyen összeszerelhető egységeket kezdett el gyártani, amelyek egyesíti az modern alapanyagok valamint formák és a hagyományos kemencék előnyeit!


Az Alfa Forni (gázzal és fatüzeléssel is választható) kültéri kemencéi méretben egy gázgrillre hasonlítanak, így kisebb kertekben, teraszokon is elhelyezhetőek. Nem uralják le a teret, éppen ellenkezőleg, elegáns és hasznos kiegészítői bármilyen nyári konyhának. A kiváló hőszigetelésű kemencék többféle méretben elérhetőek, de még a nagyobb darabok is mozgathatóak. Hosszabb nyaralásokra vagy költözéskor magaddal viheted és az új helyen gyorsan összeállítva, azonnal kezdődhet a sütés.

A kompakt egységek összeszerelése alig 5 percet vesz igénybe, hiszen csak a kiegyenlítő lábakat kell becsavarni és a kéményt, kéményburkolatot a helyére illeszteni. Az asztalra helyezhető változatok mellett magasított lábakkal vagy külön szekrénnyel is kiegészítheted, hogy kényelmesen használható sütősarkot alakíts ki magadnak. Pár perc alatt egy azonnal hadra fogható, teljes értékű kemencét kapsz, amit rögtön fűthetsz is fel a sütéshez.

A rendkívül magas, akár 500 °C-os maximum hőmérséklettel bíró kemencék hatékony kialakításának és hőszigetelésének hála mindössze 10 perc alatt elérik ezt az értéket, így nem túlzás azt állítani, hogy 90 másodperc alatt megsül benne a vékony tésztás nápolyi pizza. De persze nem csak pizza készítésére alkalmasak ezek az elegáns kialakítású kemencék kenyerek, egytál ételek, sültek, sőt, grillételek is készülhetnek benne.

A kiegészítő választékban ugyanis grillezésre alkalmas BBQ szettet is találsz a pizza szett, a faszéntartó és a védőponyva mellett.

Ha szereted a nagy kerti partikat, bolondulsz a pizzáért vagy a frissen sült kenyér illatával köszöntenéd a vendégeket, akkor  látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatóterébe, és ismerd meg közelebbről az Alfa Forni kemence családot. Azonnal látni fogod, hogy miért rajonganak ezért a modern és mobil kemencéért az olaszok!