Üveghatású törhetetlen pohár a kerti partik új sztárja

A jó idővel a kültéri mulatságok ideje is eljött és ezzel együtt az üveghatású műanyag poharak is megmutathatják mit tudnak. A Happy Glass holland poharak pontosan úgy néznek ki, mintha üvegből készülnének, de sokkal ellenállóbban és ezáltal tartósabbak. Tökéletesek a mozgalmas kerti partikhoz!


A pohár fogyóeszköz, ám az mégis kellemetlen, amikor egy bulin vagy kerti partin kell a szilánkokat kerülgetni, sepregetni, és emiatt megálljt parancsolni az eseményeknek. Pedig a szabadban könnyen megtörténik az ilyen baleset. Egy hirtelen szélroham, az asztal véletlen meglökése, esetleg egy figyelmetlen mozdulat és máris megtörtént a baj. A megrepedt, megcsorbult vagy darabokra tört üveget ráadásul nehézkes kihalászni a fűszálak közül vagy még kellemetlenebb, ha a medencében, jakuzziban landolt egy része.

Ennek elkerülése miatt (is) lettek olyan népszerűek a kerti partikon a műanyag poharak. Az egyszer használatos műanyag poharak azonban még könnyebben feldőlnek, üresen pedig el is repülnek egy nagyobb fuvallattól. És ez csak egyike azoknak a problémáknak, amelyekre a Happy Glass meggyőző megoldást kínál törhetetlen, üveghatású poharaival.

A Happy Glass poharak pontosan úgy néznek ki, mint üveg társaik. Tapintásuk, súlyuk és alakjuk is a klasszikus üvegpoharakat idézi. A kényelmes fogású, megjelenésében lenyűgöző darabok egy nagyon tartós, csorbulás és repedésmentes műanyagból készülnek, amelyekben készakarva is nehéz kárt tenni.

Tökéletes helyettesítői az üvegpoharaknak és az eldobható műanyag poharaknak is, gyártásuk fenntartható, újrahasznosíthatóak és mivel rendkívül tartósak, hosszú távon lemondhatsz a pohárvásárlásról. Ezzel a környezet is kíméled! Nincs több felesleges hulladék a gyerekzsúrok után és nem kell aggódnod a törések és sérülések miatt. Jól bírja a magas hőmérsékletet, mosogatógépben mosható, sőt akár a fagyasztóba is tehet őket.

A széles választékkal rendelkező poharak minden alkalomra ajánlhatóak. Kültéren és beltéren is egyaránt bevetheted, de amikor a biztonság és a kényelem az elsődleges, mint például a kertben, a medence mellett vagy egy kiadásra szánt ingatlanban, ezek a poharak különösen jó szolgálatot tesznek.

Ha biztonságos és tartós alternatívát keresel az elegáns megjelenésű üvegpoharak helyett, akkor a Happy Glass a legjobb alternatíva. Erről személyesen is meggyőződhetsz a SpaTrend Expón (május 3-12), ahol sörös, boros, üdítős, pálinkás és vizespoharak mellett törhetetlen kancsókat is kipróbálhatod!